Zakelijke telefonie van Tritel

Een betrouwbare zakelijke telefonie oplossing is essentieel voor de bereikbaarheid van uw organisatie. Tritel biedt daarom professionele en betaalbare zakelijke telefonie diensten die volledig aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Zakelijke telefonie - hosted voip

Hosted VoIP 

Hosted VoIP is een betrouwbare methode om via het internet
te bellen. U krijgt voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een nieuwe telefonie omgeving met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Hosted VoIP biedt vele voordelen voor uw organisatie, waaronder een flinke besparing op uw telefoniekosten.

40 % tot 70% besparen op uw zakelijke telefoniekosten
Uitgebreide functionaliteiten
Zeer flexibel & schaalbaar
Hoge betrouwbaarheid & stabiliteit

Lees meer over Hosted VoIP

Zakelijke telefonie - Zakelijk mobiel bellen

Zakelijk mobiel bellen 

Tritel treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor de drie kwalitatief hoogwaardige netwerken in Nederland: KPN, Telfort en Vodafone. Dankzij deze samenwerking kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen. Daarnaast bent u met zakelijk mobiele telefonie van Tritel verzekerd van een goede dekking en een uitstekende service.

Onafhankelijk advies
Aantrekkelijke tarieven
Betrouwbaar telefonienetwerk
Superieure service & support

Lees meer over Zakelijk mobiel bellen

Zakelijke telefonie - Corporate nummers

Corporate nummers

Zakelijke nummers geven uw organisatie een professionele uitstraling en vergroten de bereikbaarheid. Met de 0800, 0900 of 088 nummers van Tritel bepaalt u zelf hoe en voor welk tarief uw organisatie bereikbaar is.Uit onderzoek is gebleken dat de respons van advertenties waarin een zakelijk nummer wordt vermeld 15% hoger ligt.

0800, 0900 of 088 nummers
Professionele uitstraling
Betere bereikbaarheid
Opvallend in advertenties

Lees meer over Corporate nummers

Zakelijke telefonie - Vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie

Vast Mobiel Integratie biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste telefonie volledig te integreren met mobiele telefonie en samen te brengen in één telefonieomgeving. Een belangrijk voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat u altijd en overal onder één nummer bereikbaar bent op zowel uw vaste als mobiele telefonie.

Vast en mobiel op één telefoonnummer bereikbaar
Lagere telefoniekosten
Efficiënter werken
Uitgebreide functionaliteiten

Lees meer over Vast Mobiel integratie

Zakelijke telefonie - SIP Trunking

SIP Trunking

Is uw bedrijfstelefooncentrale nog niet aan vervanging toe, maar wilt u wel besparen op uw zakelijke telefonie kosten? Met SIP Trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefonie netwerk. Een toepassing die uw bedrijf flinke kostenbesparingen oplevert op de infrastructuur en gesprekskosten.

Behoud van uw fysieke telefooncentrale
Lagere gesprekskosten
Lagere kosten voor infrastructuur
Betere interne en externe bereikbaarheid

Lees meer over SIP Trunking

Zakelijke telefonie - Business voice

Business Voice 

Met Tritel Business Voice belt u via een Carrier Pre Select (CPS), waardoor u enorm bespaart op uw gesprekskosten. Als u overstapt op Business Voice, neemt Tritel middels ‘Line Rental’ de vaste aansluiting over van KPN. Van deze overname merkt u helemaal niks, het betreft slechts een administratieve handeling.
U ziet alleen het verschil op uw factuur.

Voordelige tarieven
Betaal per seconde, niet per minuut
Nummerbehoud
Overzichtelijke en transparante facturen

Lees meer over Business Voice

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag