Bel ons

Zakelijke telefonie van Tritel

Een betrouwbare zakelijke telefonie oplossing is essentieel voor de bereikbaarheid van uw organisatie. Tritel biedt daarom betrouwbare en betaalbare zakelijke telefonie diensten die volledig aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie. 

Hosted VoIP

hosted telefonie van tritelMet Hosted VoIP van Tritel belt u via een betrouwbare methode voordelig via het internet. Uw organisatie krijgt voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een compleet nieuwe telefonie omgeving met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Naast een flink besparing op uw telefoniekosten biedt Hosted VoIP vele voordelen voor uw organisatie. 
 
Telefooncentrale in de Cloud
Tot 70% besparen
Uitgebreide functionaliteiten
Zeer flexibel en schaalbaar
Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
Vast bedrag per maand




Lees meer over Hosted VoIP

Vast Mobiel Integratie

Met Vast Mobiel Integratie wordt de vaste telefonie volledig geïntegreerd met de mobiele telefonie en samengebracht in één telefonieomgeving. Een belangrijk voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat u altijd en overal onder één nummer bereikbaar bent op zowel uw vaste als mobiele telefonie. 

Vast en mobiel op één nummer bereikbaar
Lagere telefoniekosten
Uitgebreide functionaliteiten
Efficiënter werken
 

Lees meer over Vast Mobiel Integratie

Zakelijk mobiel bellen

Zakelijk mobiel bellenTritel treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor de drie kwalitatief hoogwaardige netwerken in Nederland: KPN, Telfort en Vodafone. Dankzij deze samenwerking kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen.


Onafhankelijk advies
Aantrekkelijke tarieven
Betrouwbaar telefonienetwerk
Superieure service & support
 
 Lees meer over Zakelijk mobiel bellen
 

SIP Trunking

Is uw bedrijfstelefooncentrale nog niet aan vervanging toe, maar wilt u wel besparen op uw zakelijke telefonie kosten? Met SIP Trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefonie netwerk. Een toepassing die uw bedrijf flinke kostenbesparingen oplevert op de infrastructuur en gesprekskosten. 

Behoud van uw fysieke telefooncentrale
Lagere gesprekskosten
Lagere kosten voor infrastructuur
Betere interne en externe bereikbaarheid

 
Lees meer over SIP Trunking

Business Voice

business voice tritelMet Tritel Business Voice belt u via een Carrier Pre Select (CPS), waardoor u enorm bespaart op uw gesprekskosten. Als u overstapt op Business Voice, neemt Tritel middels 'Line Rental' de vaste aansluiting over van KPN. Van deze overname merkt u helemaal niks, u ziet alleen het verschil op uw factuur.


Voordelige tarieven
Betaal per seconde, niet per minuut
Nummerbehoud
Overzichtelijke en transparante facturen

 
Lees meer over Business Voice

Corporate nummers

Zakelijke nummers geven uw organisatie een professionele uitstraling en vergroten de bereikbaarheid. Met de 0800, 0900 of 088 nummers van Tritel bepaalt u zelf hoe en voor welk tarief uw organisatie bereikbaar is. 

Lees meer over Corporate nummers
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag

scroll