Bel ons

Hosted VoIP, zakelijk mobiel bellen, Business Voice, SIP Trunking en zakelijke nummers - Zakelijke Telefonie

Tritel is zich bewust dat zakelijke telefonie ontzettend belangrijk is voor uw organisatie. Wij bieden u daarom betrouwbare en betaalbare zakelijke telefonie diensten. Hierbij staat u als klant altijd centraal en koppelen wij scherpe tarieven aan superieure service en support!

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel

TelefonieInternet en Databeheer zijn waarschijnlijk niet uw business, maar u wilt wel dat deze zaken binnen uw organisatie goed geregeld zijn. Tritel gebruikt nieuwe technologieën zoals Hosted VoIPSIP Trunking en clouddiensten waarmee voor bedrijven forse kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd op het gebied van vaste en mobiele telefonieinternet en databeheer. Tritel is de partner voor alle zakelijke telefonie voor het MKB (6-500 werkplekken). Dankzij een nauwe samenwerking met grote zakelijke telefonie partners profiteert u mee van onze schaalvoordelen en daarmee zeer aantrekkelijke tarieven.

Hosted VoIP

Niet de hoge kosten en lasten van een eigen telefooncentrale, maar wel het gemak en alle functionaliteiten? De Hosted VoIP oplossing van Tritel biedt u flinke kostenbesparingen, meer functionaliteit en meer gemak. Lees meer over de mogelijkheden van Hosted telefonie voor uw organisatie.


 

Zakelijk mobiel bellen

Bent u op zoek naar het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement voor uw bedrijf? Met mobiele telefonie van Tritel bent u verzekerd van flinke kostenbesparingen, een goede dekking en een goede service. 

Tritel treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor de drie kwalitatief hoogwaardige netwerken in Nederland; KPNTelfort en Vodafone. Dankzij deze samenwerking kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen. Lees meer over de mogelijkheden van zakelijk mobiel bellen van Tritel.


 

Business Voice

Tritel Business Voice maakt het mogelijk om naast de gesprekskosten ook de abonnementen van uw huidige aanbieder over te nemen. Van deze overname merkt u als klant helemaal niets. U belt via een Carrier Pre Select (CPS), waardoor u enorm bespaart op uw verkeerskosten. Zonder hier verder iets van te merken. Lees meer over wat Tritel Business Voice voor uw organisatie kan betekenen. 
 

SIP Trunking

Met SIP trunking sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefoonnetwerk (PSTN). Een toepassing die uw bedrijf flinke kostenbesparingen oplevert op infrastructuur en gesprekskosten. Hierbij is het belangrijk dat uw huidige telefooncentrale SIP telefonie ondersteunt. Tritel is namelijk SIP provider en kan met SIP telefonie VoIP gesprekken tegen fors lagere kosten afhandelen. Lees meer over wat SIP trunking voor uw organisatie kan betekenen.

Corporate nummers

Met de 08000900 en 088 nummers van TRITEL bepaalt u zelf hoe en eventueel voor welk tarief uw organisatie bereikbaar is.Onderzoek heeft uitgewezen dat advertenties waarbij een 0800 , 0900 of 088-nummer is vermeld een 15% betere respons kennen. Lees meer over Tritel corporate nummers.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag

scroll