GSM zakelijk abonnement van Telfort

Met een zakelijk abonnement van Telfort bent u als MKB-ondernemer altijd bereikbaar tegen een voordelige prijs. Zakelijk OpMaat is hĂ©t mobiele groepsabonnement dat perfect aansluit bij de behoefte van uw bedrijf. Door de modulaire opbouw en grote verscheidenheid aan mogelijkheden is het zakelijk gsm abonnement van Telfort geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.

Voordelen van Telfort Zakelijk OpMaat

 MB’s en minuten delen met collega’s
Met Zakelijk OpMaat heeft u de mogelijkheid om uw basis abonnement aan te vullen met voordelige minuten- en internetbundels die u deelt met uw collega’s. Verbruikt een u of een collega een keer meer, dan wordt dat opgevangen uit het tegoed van andere collega’s. Belt u veel met collega’s onderling? Kies dan voor de optie Collega’s Onbeperkt. U belt dan onbeperkt met al uw collega’s zonder dat er minuten uit de bundel worden verbruikt.

 Onbeperkt bellen en onbezorgd internetten
U kunt kiezen voor onbezorgd bellen en internetten door te kiezen voor Onbeperkt bellen en een 5.000 MB internetbundel.

 Minuten- en internetbundels 2 maanden geldig
Heeft u MB’s of minuten over deze maand? Dan neemt u deze gewoon mee naar de volgende maand. Het overgebleven tegoed wordt altijd als eerste opgemaakt.

 Altijd en overal bereikbaar en eenvoudig te combineren met Hosted VoIP
Met Zakelijk OpMaat bent u altijd en overal bereikbaar op het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast is Zakelijk OpMaat ideaal te combineren met Hosted VoIP. U profiteert van Ă©Ă©n factuur, Ă©Ă©n aanspreekpunt en supervoordelig onderling bellen.

Gemiddeld kunnen zakelijke klanten bij een overstap naar Telfort 30% tot 70% besparen ten opzichte van hun huidige mobiele provider.

Download hier de Telfort Zakelijk Op Maat tarieven

Telfort | Mobiel Internet

Altijd en overal online met uw telefoon, tablet of laptop? Bij Telfort Zakelijk heeft u als ondernemer keuze uit verschillende abonnementen voor mobiel internet. Zo heeft u de mogelijkheid om waar dan ook te werken, uw e-mail te checken of in contact te blijven met collega’s. U maakt voor een vaste lage prijs per maand gebruik van het supersnelle en betrouwbare KPN netwerk.

Download hier de Telfort Mobiel Internet tarieven

Telfort | Buitenlandtarieven

Vanaf 15 juni 2017 hoeft u geen aparte buitenlandbundels aan te schaffen om te kunnen internetten in het buitenland. Binnen de EU, Zwitserland, Noorwegen en Andorra kunt u gebruik maken van uw data zoals u dat gewend bent in Nederland. Alles wat u vanaf nu gebruikt komt uit de standaard bundel. Gaat u buiten uw bundel in het buitenland dan betaalt u hiervoor. De tarieven die hiervoor gelden staan hieronder vermeld.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over zakelijk mobiel bellen via Telfort. Neem dan contact op met Tritel via info@tritel.nl of bel naar 072 – 711 2 711

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag