Bel ons

Zakelijk mobiel abonnement KPN

Tritel is als onafhankelijke partij aanbieder van het KPN-netwerk. Wij kunnen door deze positie in de markt grote schaalvoordelen behalen voor uw bedrijf en zo de kosten voor uw zakelijke mobiele abonnement flink verlagen. Bij KPN kunt u kiezen uit de volgende bundels:

Zakelijk Mobiel Flexibel

Met Zakelijk Mobiel Flexibel maakt u gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk en heeft u toegang tot het supersnelle 4G-netwerk. Daarnaast betaald u wat u verbruikt. Zo houdt u altijd zelf uw telefoniekosten in de hand.

Zakelijk Mobiel Bundel

Bellen, sms’en en internetten uit één bundel voor een vast bedrag per maand met de Zakelijk Mobiel Bundel. U kunt kiezen voor 150 minuten, 150 smsjes en 250 MB internet of als u meer verbruikt voor 300 minuten, 300 smsjes en 500 MB internet. De keuze is aan u.

Zakelijk Mobiel Onbeperkt

Wilt u onbezorgd mobiel bellen, sms’en en internetten? Dat kan, met Zakelijk Mobiel Onbeperkt van KPN. Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt bellen en sms’en en heeft u de keuze uit 3000 MB of 8000 MB internet.

Download hier de KPN Tarieven Mobiele Telefonie

KPN | Mobiel internet

KPN biedt diverse mobiele internetabonnementen aan voor mobiele telefoons, tablets en laptops, zodat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken. Uw medewerkers krijgen hiermee de mogelijkheid om op elk gewenst moment gebruik te maken van het bedrijfsnetwerk, de bedrijfsapplicaties en het internet.

Download hier de KPN Tarieven Mobiel internet

KPN buitenland bundel

KPN | Buitenland bundels

Met de buitenland bundels van KPN blijven uw kosten beheersbaar. Voor een laag bedrag weet u precies waar u aan toe bent. Het grootste voordeel is dat u pas voor deze bundel betaalt als u het daadwerkelijk gebruikt in het buitenland. U zit dus nergens aan vast. Alle KPN buitenland bundels zijn stapelbaar, dit betekent dat zodra u uw bundel volledig heeft verbruikt u automatisch een nieuwe bundel ter beschikking krijgt.

Zakelijk Mobiel Bellen EU

Voordelig bellen en gebeld worden in de Europese Unie? Met de Zakelijk Mobiel Bellen EU bundel ontvangt u 100 belminuten voor €5,00. Deze minuten kunt u gebruiken om gesprekken te ontvangen in de Europese Unie en om te bellen naar landen binnen de Europese Unie als u zich ook binnen de EU bevindt maar buiten Nederland. Lees hier meer over de Zakelijk Mobiel Bellen EU bundel.

Zakelijk Mobiel Internet EU

Reist u binnen de EU en wilt u gebruik maken van het internet? Met de Zakelijk Mobiel Internet EU bundel ontvangt u 100 MB voor €5,00. Om u te beschermen tegen hoge internetkosten ontvangt u van KPN een sms bij het bereiken van 80% en 100% van uw databundel. Lees hier meer over de Zakelijk Mobiel Internet EU bundel.

Zakelijk Mobiel Internet World

Activeer de Zakelijk Mobiel Internet World bundel indien u buiten de Europese Unie gebruik wilt maken van mobiel internet. U ontvangt 100 MB voor €50,00. Om u te beschermen tegen hoge internetkosten ontvangt u van KPN een sms bij het bereiken van 80% en 100% van uw databundel. Lees hier meer over de Zakelijk Mobiel Internet World bundel.

KPN buitenland bundel activeren

Om een KPN buitenland bundel te activeren dient de tekenbevoegde contact op te nemen met Tritel via info@tritel.nl of 072 – 711 2 711. De Zakelijk Mobiel Bellen EU bundel kunt u alleen bestellen als u in het bezit bent van een nationaal mobiele telefonie abonnement van KPN. De Zakelijk Mobiel Internet EU en World bundels kunt u alleen bestellen als u in het bezit bent van een nationaal data-abonnement van KPN.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over zakelijk mobiel bellen via KPN? Neem contact op met Tritel via info@tritel.nl of bel naar: 072 – 711 2 711.
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag

scroll