Zakelijk mobiel bellen – Zakelijke Telefonie

Zakelijk mobiel bellen - Tritel

Bent u op zoek naar het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement voor uw organisatie? Met zakelijk mobiele telefonie van Tritel bent u verzekerd van flinke kostenbesparingen, een goede dekking en een goede service.

Tritel treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor de drie kwalitatief hoogwaardige providers in Nederland; KPN, Telfort en Vodafone. Dankzij deze samenwerking kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Tritel Zakelijk Mobiel, waarbij u eveneens gebruik maakt van het KPN netwerk.

 

Providers | Zakelijk mobiel bellen

Telfort Zakelijk Mobiel

Tritel
Met Tritel Zakelijk Mobiel belt u via het betrouwbare KPN netwerk en maakt u gebruik van het supersnelle 4G netwerk. Daarnaast zijn uw minuten, sms’jes en data deelbaar met uw collega’s en kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig ¬†integreren.
Lees meer

Telfort Zakelijk Mobiel

Telfort
Met een zakelijk Telfort abonnement bent u altijd en overal bereikbaar tegen een voordelige prijs. Door de modulaire opbouw en grote verscheidenheid aan mogelijkheden is Telfort ZakelijkOpMaat geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.
Lees meer

KPN Zakelijk Mobiel

KPN
KPN biedt iedere gebruiker een passend abonnement via het betrouwbare KPN netwerk.  Betaalt u het liefst alleen voor wat u verbruikt? Kiest u liever voor een bundel voor een vaste bedrag per maand? Of wilt u onbezorgd bellen, sms’en en internetten? De keuze is aan u!
Lees meer

Vodafone Zakelijk Mobiel

Vodafone
Vodafone Zakelijk biedt zowel voor de nationale als internationale ondernemer zeer aantrekkelijke abonnementen, zo kunt u met de Vodafone Red Pro abonnementen uw data, minuten en sms’jes in meer dan 40 landen gebruiken, zonder extra kosten!
Lees meer

Zakelijk mobiel bellen - Tritel

Welk abonnement past het beste bij uw situatie?

Het grote aantal mobiele telefonie providers in de markt maken de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement niet gemakkelijk. Tritel kent de markt goed en wij zijn in staat om snel de beste mobiele telefonie oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Een belangrijke eerste stap is het maken van een objectieve analyse met behulp van de unieke calculatietool: Optimus. Optimus analyseert het belgedrag van uw organisatie en berekent de beste deal, volledig passend bij uw situatie.

 

Interesse in onze diensten? 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom Zakelijk Mobiel van Tritel?

lightbulb

Innovatief & specialist

Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.

betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‚Äėafspraak is afspraak‚Äô, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

spraakwolk

Persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

service icon

Superieure service & support

Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar.

Wat te doen als je mobiele data niet werkt in het buitenland

Je mobiele data werkt niet? Dit moet je doen – Alles heb je voor je vakantie geregeld. Je vlucht, het hotel en je vervoer. Maar … Lees verder

Tritel Mobiele bedreigingen

5 mobiele bedreigingen waar je jezelf tegen kunt beschermen en hoe – Wist je dat het aantal mobiele bedreigingen dat je telefoon tegenkomt elk jaar… Lees verder

Maak je telefoon weer snel met deze vier tips!

Maak je telefoon weer snel met deze vier tips! – Je herkent het vast wel: je krijgt een melding dat de opslag van je telefoon vol begint te raken… Lees verder

6 tips om je dataverbruik te beperken – Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland? In sommige gevallen… Lees verder