Icoon zakelijk internet Tritel

Zakelijk Internet van Tritel

Gebruikt u zakelijk internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.

Tritel kan internet via glasvezel en verschillende DSL-verbindingen aanbieden, wij kijken samen met u wat er mogelijk is op de locatie waar uw organisatie zich huisvest en welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is. Tevens garanderen wij door middel van verschillende Service Level Agreements (SLA) een snelle oplevering en een uitstekende service en support.

Zakelijk internet van Tritel

Zakelijk internet via DSL (tot 200 Mbps)

Zakelijk Internet van Tritel via een DSL-verbinding is geschikt voor alle internet, telefonie en overige IP diensten. Afhankelijk van het type DSL-verbinding (ADSL, SDSL, VDSL of BVDSL) en de afstand tot de wijkcentrale kan er een downloadsnelheid tot en met 200 Mbps bereikt worden. Is glasvezel op uw locatie niet beschikbaar? Dan is een VDSL- of BVDSL-verbinding een uitstekend en betaalbaar alternatief.

Zakelijk internet via Glasvezel (tot 500 Mbps)

Met Zakelijk Internet via Glasvezel van Tritel bent u verzekerd van razendsnelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding. U heeft de beschikking over onbeperkte bandbreedte die u eenvoudig kunt opschalen tot 500 Mbps. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming, van klein tot groot.

Lees meer over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk internet van Tritel via tablet

Zakelijk wifi netwerk | Ruckus Wireless

Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang. Tritel maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. De Smart Wi-Fi technologie is gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor deze ook in de meest uitdagende locaties uitstekende wifi connectiviteit kan bieden.

 Lees meer over zakelijk wifi

VPN | Virtual Private Network

Een goede aanvulling op uw Zakelijk Internet is een Virtual Private Netwerk (VPN). Met een VPN van Tritel koppelt u eenvoudig en veilig alle vestigingen binnen uw organisatie aan elkaar en heeft u de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie via een normale breedband verbinding toegang krijgen tot uw zakelijke netwerk en op een veilige manier gegevens uitwisselen.

 Lees meer over VPN

Zakelijk internet laptop Tritel

Aanvullende diensten

Tritel zakelijk internet back-up verbinding

Back-up-verbinding
Voorkom dat u hinder ondervindt van een telefonie- en/of internetstoring met een back-up verbinding van Tritel.
Lees meer

Tritel zakelijk internet Netflow monitoring
Netflow monitoring
Krijg volledig inzicht in uw inkomende en uitgaande dataverkeer van uw zakelijk internet met Netflow van Solarwinds.
Lees meer

Tritel zakelijk internet herinrichting patchkast

Herinrichting patchkast
Tritel helpt u graag met het herinrichten van uw patchkast zodat problemen en/of storingen eenvoudig te achterhalen zijn.
Lees meer

Tritel zakelijk internet Mi-Fi-verbinding

MiFi-verbinding
Ondervang uitval van telefonie en/of zakelijk internet met een MiFi-verbinding als back-up.
Lees meer

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

 

Waarom Hosted VoIP van Tritel

Innovatief & specialist

lightbulbAls pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP en Zakelijk Internet. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.

betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

 

 

spraakwolk

Persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

service icon

Superieure service & support

Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten zoals Zakelijk Internet dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 

IP-VPN

Hoe helpt IP-VPN jouw organisatie te beschermen? – Een IP-VPN is een manier om een omgeving te creëren die afgeschermd is voor… Lees verder

Wifi-netwerk instellen voor kleine organisaties

Wi-Fi-netwerk instellen voor kleine organisaties – Voor elke moderne kleine onderneming, of het nu gaat om een café, winkel, restaurant of… Lees verder

Waarborg de continuïteit van je organisatie met BGP

Waarborg de continuïteit van je organisatie met BGP – Een storing op je internet en/of telefonielijn is iets wat je niet wilt hebben. Je organisatie… Lees verder

Hoe je het maximale uit je WiFi netwerk haalt

Hoe je het maximale uit je WiFi-netwerk haalt – Of je nu naar een restaurant gaat om te dineren, naar een notariskantoor gaat of… Lees verder