Tritel adviseert in item EditieNL over telefonische wachtrij

Een telefonische wachtrij is een grote irritatie van iedereen die wel eens naar bedrijven of organisaties belt. Afgelopen jaar hingen zelfs 1,6 miljoen bellers naar de BelastingTelefoon op nog vóór ze een medewerker aan de lijn kregen. Een wachtbandje kan de pijn misschien verzachten. Maar wat zijn nu precies de do’s en dont’s? Arjen Milhous, mede-eigenaar van Tritel, geeft advies.

Webinar; Zakelijk Wifi Netwerk Ruckus Wireless

Hoe is de wifi bij u op kantoor geregeld? Kunt u zich gemakkelijk door het pand verplaatsen zonder dat uw verbinding hapert of dat deze wegvalt? We helpen u graag alles uit uw internet te halen en geven daarom een webinar met informatie over het zakelijke wifi netwerk Ruckus Wireless.

Ruckus Wireless
Ruckus Wireless biedt uitstekende wifi connectiviteit. Door de gepatenteerde technologie BeamFlex wordt een intelligent wifi signaal gecreëerd dat zich continu automatisch optimaliseert om gebruikers zo goed mogelijk te bedienen. Hiermee worden ongekende snelheden en dekking behaald, worden gebruikers voorzien van een stabiele verbinding en is het mogelijk om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen. De Ruckus technologie is gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor deze ook in de meest uitdagende locaties uitstekende wifi connectiviteit kan bieden.

Tritel | Ecomare – Opvangzeehond Claude uitzetten

Tritel heeft opvangzeehond Claude bij Ecomare geadopteerd. Doordat hij ondervoed was, kon hij niet terug de natuurin. Bij Ecomare werd hij bijgevoerd om zo weer aan te sterken. Na twee maanden kon hij weer de natuur in en dat is te zien in deze video.

Het Automatiseren van Werkprocessen

Door iedere keer dezelfde handelingen uit te voeren verliest u kostbare tijd. Bespaar deze tijd, ga efficiënt aan het werk en automatiseer deze handelingen. Met Hosted VoIP van Tritel krijgt u niet alleen alle geavanceerde functionaliteiten van het wereldwijd gerenommeerde systeem Broadsoft tot uw beschikking, maar ook de mogelijkheid om uw cloud telefonie te integreren in uw dagelijkse werkprocessen.

Tritel | Online Werkplek Citrix

Flexwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud Computing, Online Werkplek en Het Nieuwe Werken. Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heeft u er aan en wat houdt het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan.

Met online werken maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding.

In deze video ziet u hoe u gebruik kunt maken van de dienst Online Werkplek.

Tritel | Webinar – Efficiënter en eenvoudiger communiceren met Unified Communications

De wereld verandert iedere dag… Waarom zou u uw communicatie niet mee laten veranderen? Laslo Zijlstra, technical consultant bij Tritel, vertelt u tijdens deze webinar alles over diverse Unified Communications oplossingen zoals Vast Mobiel integratie, Hipper, HIPIN, Skype For Business en I AM Totaalcommunicatie. Daarnaast krijgt u tijdens deze webinar daadwerkelijk te zien hoe deze oplossingen werken.

Handleiding Yealink T41 & T42

Welkom bij de handleiding voor de Yealink T41 en T42 VoIP toestellen Wij nemen in het kort de belangrijkste functies met u door.

Handleiding Yealink T21-P

Welkom bij de handleiding voor het Yealink T21-P VoIP toestel. Wij nemen in het kort de belangrijkste functies van het toestel met u door.

I AM – Tritel

I AM maakt communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. U kiest met I AM zelf de vorm van communiceren die het beste bij de situatie past. Of dit nu chat, bellen of videobellen is. Eén op éen, of juist in groepsverband. Maar ook desktopdelen en filesharing. En met de real-time beschikbaarheidsstatus van collega’s ziet u eenvoudig wie beschikbaar en bereikbaar is.

Raymond Looze over Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP. https://www.tritel.nl

Handleiding Yealink W52-P Dect Toestel

Welkom bij de handleiding voor het Yealink W52-P Dect toestel. In het kort worden de belangrijkste functies doorgenomen.

Handleiding Polycom 650 bureautoestel

Welkom bij deze handleiding van het Polycom bureautoestel. We behandelen de belangrijkste functies van het toestel.

www.tritel.nl

iPad Beheer Telefooncentrale App

Deze handleiding beschrijft hoe de telefooncentrale geconfigureerd en beheerd kan worden gebruik makend van de Tritel Telefooncentrale Beheer iPad App. De Tritel telefooncentrale is te beheren vanaf uw iPad. De beheerder heeft de mogelijkheid om instellingen te wijzigingen op de telefooncentrale te doen via de Tritel Beheer App. (Broadsoft platvorm)

www.tritel.nl

Tritel HIP Call Center

Tritel HIP Call Center

https://www.tritel.nl/zakelijke-telefonie/vast-mobiele-integratie

Tritel VaMo | Vast mobiele integratie

Tritel VaMO oplossing. Integratie vaste en mobiele toestellen. Voor het integreren van uw Hosted VoIP centrale met mobiele telefonie.

https://www.tritel.nl/zakelijke-telefonie/vast-mobiele-integratie

Tritel | Hipper Anywhere | Uw smartphone onderdeel van de telefooncentrale

Hipper Anywhere. Vernieuwd en Verbeterd!

HIPPER maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Voordelen HIPPER:

– 1 nummer voor vast en mobiel bellen
– Privé en zakelijke gescheiden
– Mobiel doorverbinden via adresboek
– Drie-gesprek
– Gesprek verplaatsen
– Verkorte nummers kiezen
– Zelf uw bereikbaarheid bepalen

vind meer informatie op https://www.tritel.nl

Zakelijke Mobiele telefonie van Tritel

Bent u op zoek naar het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement voor uw bedrijf? Met mobiele telefonie van Tritel bent u verzekerd van flinke kostenbesparingen, een goede dekking en een goede service.
Tritel treedt al jarenlang op als onafhankelijke partner voor de drie kwalitatief hoogwaardige netwerken in Nederland; KPN, Telfort en Vodafone. Dankzij deze samenwerking kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Virtual Private Network (VPN) van Tritel

Een Gesloten Privé Netwerk van Tritel biedt u een zakelijk netwerk waarmee het mogelijk is meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen. Op basis van een ADSL- of glasvezelverbinding en een IP-infrastructuur heeft u de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Het is daarmee een stuk veiliger dan het ‘World Wide Web’.

Tritel heeft datacenters waarin telefonie, internet en databeheer in één netwerk kunnen worden beheerd. Telewerkers kunnen van iedere locatie een VPN verbinding maken en op een veilige manier gegevens uitwisselen. Thuiswerkers kunnen met een gewone breedbandverbinding toegang krijgen tot het Gesloten Privé Netwerk.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Hosted Werkplek van Tritel

Online werken zorgt voor gemak en flexibiliteit maar bovenal voor een veilige manier om uw bedrijfsgegevens op te slaan. De tijd van papieren dossiers en handgeschreven rekeningen ligt al lang achter ons, de dossierkamer is in de meeste gevallen ingeruild voor een ruimte waar de netwerkcentrale staat en schriftelijke communicatie verloopt voor het overgrote deel via de mail.

Online werken maakt het mogelijk om op uw computer waar ook ter wereld in te loggen in uw eigen werkomgeving. Hier staan al uw benodigde Windows applicaties, zonder dat deze software daadwerkelijk op uw eigen computer geïnstalleerd is. De Terminal server is een centrale server waarop alle software draait die normaal gesproken op een werkplek geïnstalleerd is. Iedere medewerker heeft een op maat samengesteld en altijd up-to-date softwarepakket wat voor een zeer goede schaalbaarheid zorgt omdat u per gebruiker per applicatie betaald.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Hosted Voip van Tritel

VoIP of ‘Voice over IP’ is een technologie dat Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken zoals het Internet.

Met een Hosted VoIP centrale van Tritel investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe online telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

Met Hosted VoIP (ook wel ‘Managed VoIP’ genoemd) van Tritel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter.Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Business Voice van Tritel

Tritel Business Voice maakt het mogelijk om naast de gesprekskosten ook de abonnementen van uw huidige aanbieder over te nemen. Van deze overname merkt u als klant helemaal niets. Het betreft slechts een administratieve handeling. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit en functionaliteit.

U belt via een Carrier Pre Select (CPS), waardoor u enorm bespaart op uw verkeerskosten. Tritel neemt middels ‘Line Rental’ ook uw vaste aansluiting over van KPN. U ontvangt geen rekening meer van KPN. Maar dat is niet alles. Tritel verleent daarbij extra service, zodat u zelf niets hoeft te activeren of te wijzigen. Eigenlijk merkt u niets van onze werkzaamheden en kunt u gewoon werken zoals u dat gewend bent. Uw infrastructuur wijzigt niet. Het enige wat verandert is de rekening. Die gaat drastisch omlaag!

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Zakelijke telefoonnummers 0900-088-0800 van Tritel

Met de 0800, 0900 en 088 nummers van TRITEL bepaalt u zelf hoe en eventueel voor welk tarief uw organisatie bereikbaar is. Onderzoek heeft uitgewezen dat advertenties waarbij een 0800 , 0900 of 088-nummer is vermeld een 15% betere respons kennen.
Uiteraard zijn deze zakelijke telefoonnummers uitstekend te combineren met de Hosted VoIP oplossing van Tritel.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Zakelijk Internet van Tritel

Tritel kan internet via glasvezel en verschillende DSL verbindingen aanbieden, wij kijken samen met u wat er mogelijk is op de locatie waar uw organisatie zich huisvest en welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is. Door uw huidige situatie te analyseren, de mogelijkheden in uw omgeving te bepalen en uw wensen te bespreken, komt Tritel met een advies over hoe u het beste uw infrastructuur voor zakelijk Internet vorm kunt geven.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Handleiding Tiptel 284/286 en Yealink T26P/T28P bureautoestel

Welkom bij deze online handleiding voor het Tiptel284/286 en het Yealink T26P/T28P bureautoestel. In het kort worden de belangrijkste functies van deze toestellen doorgenomen.

De tiptel IP 284/286 en de Yealink T26P/T28P zijn IP telefoons die van alle gemakken zijn voorzien op het gebied van VoIP telefonie. De toestellen hebben 12 SIP lijnen/accounts en zijn ideaal voor zakelijk gebruik. Deze telefoons beschikken over High Definition (HD) geluid, dankzij de G.722 codec. Hierdoor klinkt elk gesprek, ook bij handenvrij (Full duplex) spreken, zeer helder. Daarnaast bent u er altijd van verzekerd dat u veilig kunt telefoneren, dankzij het beveiligde protocol SRTP.
De toestellen beschikken over vele comfortfuncties, zoals een grafisch verlicht display met duidelijke menusturing en de functies SMS, voicemail, snelkiezen en wachtstand. De toestellen hebben 13 vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. U kunt dit aantal eenvoudig uitbreiden met een uitbreidingsmodule. Hiermee beschikt u over nog eens 38 extra vrij te programmeren functietoetsen met LED indicatie. Zijn deze 38 extra vrij te programmeren functietoetsen niet voldoende? Dan kunt u, in totaal,
6 uitbreidingsmodules aansluiten op dit type toestel. De Tiptel 284/286 en Yealink T26P/T28P zijn dus uitermate geschikt als receptie toestel.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Handleiding Tiptel 280 en Yealink T20P bureautoestel

Welkom bij deze online handleiding voor het Tiptel280 en het Yealink T20P bureautoestel. In het kort worden de belangrijkste functies van deze toestellen doorgenomen.

De tiptel IP 280 en Yealink T20P zijn het instapmodel van de IP serie en beschikken
over 2 SIP lijnen/accounts. U kunt het toestel perfect gebruiken in een zakelijke omgeving. De G.722 codec zorgt ervoor dat de tiptel IP 280 en de Yealink T20P over High Definition (HD) geluid beschikt. Hierdoor klinkt elk gesprek zeer helder. Dit geldt ook tijdens handenvrij (Fullduplex) spreken.
Dankzij het 2-regelig display en de 4 menutoetsen, is de bediening van dit telefoontoestel zeer eenvoudig. Ook beschikt dit telefoontoestel over vele comfortfuncties, zoals voicemail, snelkiezen en wachtstand. De tiptel IP 280 en de Yealink T20P zijn geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C) en heeft de mogelijkheid om een headset
aan te sluiten.
U kunt met het topestel eenvoudig al uw contactpersonen opslaan door gebruik te maken van het telefoonboek. In het telefoonboek is ruimte voor 300 nummers en namen. Wilt u ruimte besparen? U kunt de toestellen ook aan de wand monteren.
De tiptel IP 280 en de Yealink T20P zijn een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Handleiding Polycom receptietoestel

Welkom bij deze online handleiding voor het Polycom receptietoestel. In het kort worden de belangrijkste functies van dit toestel doorgenomen.

Over het Toestel:
De Polycom receptietoestellen zijn geavanceerde IP telefoons voor toepassingen in een VoIP omgevingen op basis van het SIP protocol. De handset is voorziet van goede geluidskwaliteit en uitgebreide functionaliteiten voor het efficiënt uitvoeren van spraakgerelateerde werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Handleiding Panasonic looptoestel

Welkom bij deze handleiding voor het Panasonic looptoestel uit de KG-TGP500 serie. In het kort worden de belangrijkste functies van dit toestel doorgenomen.

Over het toestel:
De KX-TGP500 reeks combineert alle voordelen van moderne High Definition VoIP gesprekken via internet, traditionele zakelijke telefoonfunctionaliteit en eenvoudig beheer via Internet, waardoor dit product zeer geschikt is voor kleine kantoren en ondernemingen met filialen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Handleiding Aastra D610 looptoestel

Welkom bij deze online handleiding voor het Aastra looptoestel. In het kort worden de belangrijkste functies van dit toestel doorgenomen.

Over het toestel:
Met DECToverIP® via SIP kan gemakkelijk een DECT multi-cel
radionetwerk worden geïnstalleerd waarbij de IP-basisstations worden aangesloten op het LAN. Overal waar verbinding met uw netwerk kan worden gemaakt — zelfs in een warenhuis aan de andere kant van de stad of op een thuiswerkplek – is het
DECT-radionetwerk vervolgens beschikbaar. Het bereik van het
radionetwerk wordt slechts beperkt door het aantal beschikbare basisstations. Het systeem kan 256 basisstations beheren en is hiermee zeer geschikt voor grote kantoren en complete bedrijfsterreinen. Tijdens een gesprek kan – dankzij roaming en handover – ongemerkt worden overgegaan van de ene DECT-cel naar de volgende en wordt het gesprek nooit onderbroken. Hierdoor bent u verzekerd van alle gemakken van draadloze
communicatie.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

Referentie Martijn Dekker | DIGIT Elektrotechniek

DIGIT is elektrotechnisch installateur voor de industrie. Het bedrijf is in 1988 opgericht door Dekker senior die de zaak in 2008 verkocht aan zijn zoon. “Toen mijn vader begon was ik 11. Ik kan me die spannende tijd nog goed herinneren,” verteld Martijn Dekker, de huidige directeur. Door de mentaliteit van het familiebedrijf met 75 medewerkers in vaste dienstheeft DIGIT een stabiele klantengroep opgebouwd. Gevestigd in Zwaag ligt de focus op Noord-Holland. “Als er in een fabriek een storing is waardoor de productie stil staat willen we binnen korte tijd helpen. We proberen de reistijd daarom beperkt te houden en goed bereikbaar zijn is van groot belang. “

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711

TRITEL | HIPPER Thuis | Het nieuwe werken

Werkt u een dag vanuit huis? Gebruik dan de Kantoor op afstand functie — dan gaat uitsluitend uw thuistelefoon of mobiel rinkelen, omdat deze nu onderdeel is van uw zakelijke telefooncentrale. En dus niet het toestel op de zaak.

Via de HIPPER kunt u de telefooncentrale een gesprek laten opzetten. U wordt eerst zelf gebeld. Zodra u opneemt belt de centrale uit. Via Kantoor op afstand gaat in plaats van uw kantoortoestel nu uw thuis- of mobiele toestel over Op deze manier kunt u zakelijk bellen met uw thuistelefoon of mobiel, zonder dat u privé telefoonkosten maakt. Tevens ziet de persoon aan de andere kant van de lijn uw zakelijke nummer in het display.

Wilt u meer informatie over de diensten van Tritel, neem dan een kijkje op onze website https://tritel.nl of bel naar 072 711 2 711