Witte Kruis kiest voor de managed internet oplossing van Tritel

Witte Kruis kiest voor de managed internet oplossing van Tritel
21 december 2015PERSBERICHT – Tritel is recentelijk door Witte Kruis verkozen tot ICT partner. Tritel zal alle ambulanceposten binnen de vijf regio’s waarin Witte Kruis actief is, voorzien van een stabiel en betrouwbaar wifi netwerk op zakelijk internet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Tevens voorziet Tritel alle ambulanceposten van hoogwaardige IP lijnen ten behoeve van de afwikkeling van het internetverkeer.

Met behulp van het kwalitatief hoogwaardige wifi-netwerk van Ruckus kan Witte Kruis haar medewerkers voorzien van een betrouwbare en veilige wifi-verbinding met voldoende bandbreedte. Door deze nieuwe infrastructuur wordt het gebruik van toepassingen als video conferencing, e-learning e.d. mogelijk gemaakt.

Arjen Milhous, CFO Tritel BV:
‘De directie van Tritel is verheugd dat Witte Kruis ons heeft uitgekozen als leverancier van een managed internetdienst. Het is mooi om te zien dat de manier waarop wij ons in de markt presenteren wordt beloond door deze gunning. Dankzij onze landelijke dekking zijn wij in staat om alle ambulanceposten in de vijf verschillende regio’s te voorzien van snelle stabiele internetverbindingen.’

Over Witte Kruis
Witte Kruis “Driven by care” is de grootste zelfstandige ambulanceorganisatie van Nederland. Vanuit 28 ambulanceposten kunnen dag en nacht ruim 90 ambulances en Rapid Responders uitrijden om patiënten te vervoeren. Daarnaast verzorgt Witte Kruis huisartsenvervoer, interne en extra opleidingen (ACM Opleidingen), hulpverlening bij evenementen en innovatieve zorgconcepten, zoals Hartveilig wonen, E-learning en SOS-toegang. De totale organisatie bestaat uit 760 medewerkers en 165 voertuigen.

Over Tritel
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Tritel maakt het voor haar klanten mogelijk om in een betrouwbare en stabiele omgeving altijd, overal en op elke manier te communiceren. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een transparante communicatie staan hierbij centraal. Onze tevreden klanten, jarenlange partners en onze professionele medewerkers vormen hiervoor het bewijs.

Witte Kruis managed internet van Tritel