WhatsApp for Business Logo

WhatsApp for Business

Communiceer met je klanten op de manier dat voor hen het prettigste
werkt. Beheer je chats via een browser, stel automatische berichten
in en stuur je zakelijke telefoonnummer mee. Daarnaast is
WhatsApp
for Business de perfecte aanvulling op je telefooncentrale! 

Start direct

Zorg voor een nog beter klantcontact met WhatsApp for Business. Communiceer met je klanten op het niveau dat voor hen het prettigste werkt en integreer het met je eigen (CRM-)systemen. Whatsapp for Business is onmisbaar voor iedere organisatie!

 

Wat is WhatsApp for Business?

Met WhatsApp Business kunnen middelgrote en grote bedrijven communiceren met klanten over de hele wereld. Gebruik WhatsApp om op een snelle, veilige, betrouwbare en laagdrempelige manier contact te onderhouden met je klanten.

De perfecte aanvulling op je telefooncentrale

WhatsApp for Business is de perfecte aanvulling op je telefooncentrale. Naast dat je telefonisch bereikbaar bent, kunnen je klanten je ook via WhatsApp benaderen. Grote kans dat je klanten hier al dagelijks gebruik maken! Laat je huidige systemen voor je werken en verstuur geautomatiseerde berichten zoals een afspraakbevestiging of een herinnering.

Tritel - WhatsApp for Business Automatisch Antwoorden

Tritel WhatsApp for Business Logo

De voordelen van WhatsApp for Business

Chat vanuit je zakelijke (lokale) telefoonnummer

Met WhatsApp for Business is het mogelijk om je centrale telefoonnummer te gebruiken in plaats van een persoonlijk telefoonnummer. Het gebruik van je zakelijke telefoonnummer straalt professionaliteit uit. Daarnaast ben je zowel telefonisch als via de chat bereikbaar onder hetzelfde nummer!
 

Mogelijkheid te koppelen aan diverse systemen

Maak je gebruik van een CRM-systeem of een ticketingsysteem? Je kunt deze systemen en andere softwareprogramma’s onderling met WhatsApp laten communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch een ticket aanmaken zodra je een bericht hebt ontvangen of kun je gegevens meesturen die bij jou in een systeem gedocumenteerd staan.
 

Beheer chats via je browser

Geen gedoe meer met met berichten sturen via je mobiele telefoon. Het is nu mogelijk om al je chats te beheren via je browser. Je chat eenvoudig met je klanten via je computer. Net alsof je een mail stuurt!
 

Contactgegevens altijd in bezit met WhatsApp for Business

Doordat WhatsApp altijd gelinkt is aan een persoonlijk telefoonnummer, heb jij als bedrijf altijd de juiste contactgegevens tot je beschikking!
 

Communiceer met je klanten wanneer het jou het beste uitkomt

Als bedrijf kan het zijn dat je niet altijd bereikbaar kunt zijn. Toch wil je dat je klanten je kunnen bereiken op een manier dat het voor hun makkelijk is. Een korte vraag via de chat beantwoord je dan eenvoudig via Whatsapp for Business.
 

MKB VoiceEenvoudig afbeelding met elkaar delen

In sommige gevallen is het voor je klant lastig om aan te kaarten wat het probleem is. Hij/zij kan dan heel gemakkelijk een afbeelding doorsturen via WhatsApp!
 

Geen dual-sim of meerdere telefoons nodig

Als je gebruik maakt van normale WhatsApp in plaats van WhatsApp for Business, loop je tegen het probleem aan dat je maar één simkaart per WhatsApp-account kunt gebruiken. Een duo-sim werkt niet en het gebruik van meerdere mobiele telefoons is omslachtig. Met WhatsApp for Business is dit niet meer nodig! Je bent bereikbaar op één centraal nummer en omdat het een aparte app is, houd je je privé en zakelijke Whatsapp gescheiden.

MKB VoiceAutomatische berichten instellen bij afwezigheid

Stel een afwezigheidsbericht in wanneer je je klanten niet kunt beantwoorden. Zo weten je klanten wanneer ze een bericht kunnen verwachten. Je kunt ook een begroeting instellen om je klanten kennis te laten maken met je bedrijf.

Tritel - WhatsApp for Business Bedrijfsprofiel

ZORG DAT JE WORDT GEZIEN!

WhatsApp for Business Bedrijfsprofiel

Creëer een bedrijfsprofiel met handige informatie voor uw klanten, zoals uw adres, een omschrijving van uw bedrijf, e-mailadres en website.

MEER BERICHTEN, MINDER WERK

Snelle antwoorden

Met snelle berichten kun je veelvuldig verzonden berichten bewaren en hergebruiken. Zo beantwoord je veelgestelde vragen in een oogwenk.

Tritel - WhatsApp for Business Automatisch Antwoorden

Tritel - WhatsApp for Business Automatisch Antwoorden

AUTOMATISCH ANTWOORD

Automatische berichten

Stel een afwezigheidsbericht in wanneer je je klanten niet kunt beantwoorden. Zo weten je klanten wanneer ze een bericht kunnen verwachten. Je kunt ook een begroeting instellen om je klanten kennis te laten maken met je bedrijf.

BLIJF GEORGANISEERD

WhatsApp for Business Labels

Organiseer je contacten of chats met labels zodat je ze makkelijk kunt vinden.

*Binnenkort beschikbaar voor iPhone

Tritel - WhatsApp for Bussines Labels

Start direct met WhatsApp for Business

Waarom WhatsApp for Business via Tritel

hosted voip mkb

Innovatief & specialist

Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.

hosted voip aanbieders

Betrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

hosted voip kpn

Persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

hosted voip ziggo

Superieure service & support

Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar.

Vijf redenen om over te stappen naar Hosted VoIP

5 redenen om over te stappen naar VoIP  – VoIP is inmiddels niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Toch zijn er … Lees verder

Vaste telefonie onmisbaar voor het MKB

Vaste telefonie onmisbaar voor het MKB  – Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, met het nieuwe werken kan je altijd je werk doen, ongeachtLees verder

De 10 beste functionaliteiten van een Hosted telefooncentrale

De 10 beste functionaliteiten van een Hosted telefooncentrale – Een telefooncentrale in de cloud doet niet onder voor een… Lees verder

Misvattingen over Hosted VoIP

Misvattingen over VoIP bellen  – VoIP bellen is hetzelfde als internetbellen. VoIP is nieuw en verkeert nog in de beginfase. Dit zijn misvattingen…. Lees verder