Unified Communications

I AM Totaalcommunicatie 

Tritel biedt  I AM, een communicatieplatform dat communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter maakt. Het is met I AM mogelijk om te communiceren waar u maar wilt en op welke manier u het beste uitkomt: bellen, chat, video of zelfs met meerdere personen tegelijk via groep-chat en groepsgesprekken.

Samenwerken wordt met I AM bijzonder eenvoudig door het delen van uw scherm, het delen van bestanden en de integratie met uw Outlook contacten en agenda. Hierdoor kunt u op elk moment de beschikbaarheid van uw collega’s inzien.

I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele contacten en is volledig geïntegreerd met uw VoIP telefooncentrale waardoor collega’s kunnen zien dat u in gesprek bent en andersom. Als u met I AM uitbelt ziet de externe beller gewoon uw eigen nummer. Daarnaast kunt u zelf telefooninstellingen zoals ‘niet storen’ en ‘doorschakelen’ gemakkelijk wijzigen.

De I AM is beschikbaar voor PC (Windows en Mac), smartphones (iPhones en Android) en tablet (iPad). U heeft daardoor de mogelijkheid om u op meerdere apparaten in te loggen en zelfs te wisselen tussen uw apparaten terwijl u in gesprek bent.  

I AM biedt vele mogelijkheden en voordelen voor uw organisatie: 

Unified communications vergelijkingstabel

  
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Unified Communications binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op via 072 – 711 2 711 of mail naar info@tritel.nl

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag