SIP Trunk – Zakelijke telefonie van Tritel

Is uw huidige telefooncentrale nog niet afgeschreven, maar wilt u wel besparen op uw telefoniekosten? Stap over op SIP Trunking van Tritel. SIP Trunking brengt de voordelen van VoIP (bellen via het internet) maar met behoud van de telefooncentrale op locatie. 

Wat is SIP Trunk?

SIP Trunking van Tritel

Het verschil tussen een SIP Trunk en een traditionele telefoonlijn is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn (ISDN) lopen, maar via een IP-lijn (internet verbinding). Met SIP Trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefonienetwerk (PSTN) wat uw organisatie flinke kostenbesparingen oplevert.

Het uitgaande telefonieverkeer wordt via de IP verbinding over het Tritel telefonieplatform gerouteerd, waardoor er tot wel 70% wordt bespaard op de gesprekskosten (nationaal én internationaal). Het binnenkomend telefonieverkeer kan via uw huidige analoge en/of ISDN infrastructuur worden gerouteerd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om dit ook via een IP verbinding te laten routeren. De huidige infrastructuur kan in dit geval opgezegd worden, waardoor u tevens bespaart op de maandelijkse infrastructuurkosten. 
 

De voordelen van SIP Trunking

Gratis onderling bellenMet SIP Trunking bellen al uw medewerkers onderling gratis, dit geldt voor al uw vestigingen. SIP Trunking koppelt alle vestigingen eenvoudig aan elkaar, ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. 
Behoud van functionaliteiten en telefoonnummers Uw telefoonnummers worden naar het Tritel netwerk geporteerd. Dit gebeurt met behoudt van alle functionaliteiten en uw huidige telefoonnummers. 
Schaalbaar & flexibel  U betaalt per gesprekskanaal en niet per bundel gesprekskanalen zoals bij ISDN-30 het geval is. Daarnaast kunnen het aantal gelijktijdige gesprekken binnen een handomdraai worden verhoogd of verlaagd. 
Geschikt voor alle typen telefooncentrales Het enige dat de telefooncentrale nodig heeft is een SIP module (oftewel een VoIP kaart). Deze kunt u laten installeren door de leverancier van uw telefooncentrale. 
 

Hoe werkt SIP Trunk

Hoe werkt SIP Trunking?

Uw telefooncentrale staat in verbinding met het openbare telefoonnet. Het openbare telefoonnet registreert het nummer dat u heeft ingegeven en routeert het gesprek vervolgens naar de juiste locatie via traditionele telefoonlijnen. Met SIP Trunk wordt een telefoongesprek voor een groot deel over het Hosted VoIP platform getransporteerd wat beduidend goedkoper is dan via een traditionele telefoonlijn.

Het IP-netwerk is naast het transporteren van data ook uitermate geschikt voor het transporteren van spraak. SIP Trunk combineert aansluitingen voor zowel data als spraak in één enkele lijn. De SIP Trunk is als het ware een katalysator tussen uw telefooncentrale (PBX) en uw internetverbinding. 
 

Gefaseerd overstappen naar Hosted VoIP?

Ook als u VoIP gefaseerd binnen uw organisatie wilt doorvoeren, is SIP Trunking zeer geschikt. Om te beginnen sluit u eerst uw huidige telefooncentrale met SIP Trunking aan op ons telefonieplatform. Als uw telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens eenvoudig over naar Hosted VoIP van Tritel. U maakt dan tegen een vast tarief per gebruiker per maand gebruik van een telefooncentrale in de cloud die voorzien is van de laatste technologieën en functionaliteiten.

Lees meer over Hosted VoIP

Functionaliteiten Hosted VoIP Tritel

Functionaliteiten 

Een zakelijke Hosted VoIP telefooncentrale van Tritel biedt uitgebreide functionaliteiten voor uw organisatie, waaronder: 

Uitgebreide call center functionaliteiten
CRM koppelingen en click to dial
Vast mobiele integratie 
Koppeling met Outlook
Unified Communications
Skype for Business integratie
Uitgebreide call center rapportages
Wachtrij systeem

Meer functionaliteiten
 

Wat kost Hosted VoIP?

Om precies te weten wat een VoIP oplossing voor uw organisatie gaat kosten ontvangt u van Tritel altijd een advies op maat. Er zijn namelijk veel factoren waar dit van afhankelijk is. 

Tarieven
Tritel Tarieven Hosted VoIP
Download het uitgebreide overzicht met internationale tarieven
 

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom SIP Trunking van Tritel?

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag