Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP van Tritel

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Hosted VoIP van Tritel is dé oplossing voor iedere organisatie! 

 

Wat is Hosted VoIP?

Zakelijke telefonie Hosted VoIP

VoIP (Voice over IP) is een techniek die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk. Met Hosted VoIP (ook wel ‘cloud telefonie’ genoemd) van Tritel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale.

 

 

De voordelen van Hosted VoIP

voipKostenbesparend
Met Hosted VoIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. 
 
voip telefonieUitgebreide functionaliteiten
Een professionele uitstraling van uw bedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers door de uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP.
 
voip providerZeer flexibel en schaalbaar
Hosted VoIP groeit met uw organisatie mee. Uitbreidingen van IP aansluitingen zijn binnen 5 werkdagen geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig doordat de toestellen niet aan een centrale gebonden zijn.
voip centraleVast bedrag per maand 
U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.
 
Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
Uw VoIP centrale wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
 
MKB VoiceLage investeringskosten
Tritel biedt uw organisatie de voordelen en functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.

Functionaliteiten Hosted VoIP Tritel

Functionaliteiten

Een zakelijke Hosted VoIP telefooncentrale van Tritel biedt uitgebreide functionaliteiten voor uw organisatie, waaronder:

Uitgebreide call center functionaliteiten
CRM koppelingen en click to dial
Vast mobiele integratie
Koppeling met Outlook
Unified Communications
Skype for Business integratie
Uitgebreide call center rapportages
Wachtrij systeem

Meer functionaliteiten

Hosted VoIP toestel

VoIP toestellen

Tritel heeft een breed assortiment aan VoIP toestellen van diverse merken. Onze VoIP specialisten beschikken daarnaast over uitgebreide kennis en expertise van deze toestellen.

U heeft bij Tritel de keuze uit VoIP toestellen van de volgende merken:

Yealink
Panasonic
Polycom
Aastra

Wat kost Hosted VoIP?

Om precies te weten wat een VoIP oplossing voor uw organisatie gaat kosten ontvangt u van Tritel altijd een advies op maat. Er zijn namelijk veel factoren waar dit afhankelijk van is.

Tarieven
Tritel Tarieven Hosted VoIP
Download het uitgebreide overzicht met internationale tarieven

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom Hosted VoIP van Tritel

hosted voip mkb

Innovatief & specialist

Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.

hosted voip aanbieders

Betrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

hosted voip kpn

Persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

hosted voip ziggo

Superieure service & support

Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar.