Bel ons

Polycom

Polycom Soundstation IP 5000

Polycom Soundstation IP 5000

De Polycom Soundstation IP 5000 is de ideale IP vergadertelefoon voor kleine ruimtes tegen een betaalbare prijs. Het toestel beschikt voer HD-Voice-technologie, dit betekent dat de gesprekken kristalhelder en interactiever zijn. Daarnaast verlopen conferentiegesprekken productiever en efficiënter dankzij de drie gevoelige microfoons met een bereik van 360 graden. 

Beschikbaarheid: Leverbaar

Polyco VVX 600

Polycom VVX 600

De Polycom VVX 600 is een alles in één, one-touch UC desktop-oplossing voorzien van een touch screen en een uitgebreide lijst aan gebruiksvriendelijke functies. De VVX 600 is voor beheerders eenvoudig te implementeren, onderhouden en upgraden en integreert naadloos met productiviteitstoepassingen van derden. 

Beschikbaarheid: Leverbaar

Handleiding (NL)

Polycom VVX 500

Polycom VVX 500

De Polycom VVX 500 is een geavanceerde, uitbreidbare multimedia IP telefoon met kristalhelder geluid, een touch screen en ingebouwde web applicaties die de gebruiker meer productiviteit opleveren. De nieuwe UC software maakt deze telefoon geschikt voor allerlei videoconferencing accessoires die eenvoudig kunnen worden aangesloten om uw vergadering visueel te maken. 

Beschikbaarheid: Leverbaar

Handleiding (NL)

Polycom VVX 410

 

Polycom VVX 410

De Polycom VVX 410 is een IP toestel dat tot wel 12 gelijktijdige lijnen aan kan waardoor u veel binnenkomende gespreken kunt aannemen, parkeren en direct doorverbinden. Dankzij BLF ondersteuning ziet u altijd welke interne lijnen vrij zijn of in gesprek. Dit zorgt ervoor dat het toestel uitermate geschikt is voor zakelijk gebruik en dan met name bij receptieposten. 

Beschikbaarheid: Leverbaar

Handleiding (NL)

Polycom VVX 310

Polycom VVX 310

De Polycom VVX 310 is een IP telefoon met 2 Gigabit LAN poorten en HD audio wat voor de best mogelijke audio kwaliteit zorgt. De Polycom VVX 310 kan 6 gelijktijdige gesprekken aan over 6 SIP account en kan via power over ethernet van voeding worden voorzien. Het toestel is voorzien van een  Microsoft Lync licentie. 

Beschikbaarheid: Leverbaar

Handleiding (NL)

Polycom Soundpoint IP 650

Polycom Soundpoint IP 650

De Polycom SoundPoint IP 650 is een high-performance IP-toestel dat beschikt over geavanceerde functies en toepassingen. Het is een ideale keuze voor mensen die telefoonsystemen met meerdere lijnen beheren. De SoundPoint IP 650 biedt 6 lijnen aan in stand-alone modus en de mogelijkheid voor conference calling. Het toestel kan tevens verbonden worden met maximaal 3 SoundPoint IP uitbreidingsmodules, waardoor meerdere telefoonlijnen overzichtelijk worden gemaakt. 

Beschikbaarheid: Niet leverbaar

Handleiding (NL)

Polycom Sountpoint IP 450

Polycom Soundpoint IP 450

De Polycom SoundPoint IP 450 is een 3-lijn SIP-desktop telefoon uitgerust met een hoge resulotie LCD-display, Polycom HD-Voice technology en Acoustic Clarity die achtergrondgeluiden en echo reduceert. Daarnaast beschikt het toestel over vele functies zoals gedeelde lijnen, bezet lampenveld, doorverbinden, in de wacht houden, afleiden en 3-way conferencing. 

Beschikbaarheid: Niet leverbaar

Handleiding (NL)


scroll