Vaste telefonie onmisbaar voor het MKB

Vaste telefonie onmisbaar voor het MKB

Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, met het nieuwe werken kan je altijd je werk doen, ongeacht je locatie. Door je mobiele telefonie te integreren met je vaste telefonie ben je ook nog eens altijd en overal bereikbaar. Als je dan zo mobiel bent, waarom zou je je vaste telefonie dan niet de deur uit doen en geheel overstappen op mobiel?

Met de Vast Mobiel Integratie kunnen mensen je bellen op je vaste nummer. Dat jij opneemt met je mobiele telefoon, merkt de klant niet eens. Sterker nog; Als je uitbelt met je mobiele telefoon, zal de persoon aan de andere kant van de lijn alleen je vaste nummer zien.

Dat betekent dat je eigenlijk alles met je mobiele telefoon zou kunnen doen. Waarom zou je dan niet je vaste telefonie de deur uitdoen als je je mobiele telefonie toch altijd bij je hebt? Dit is een vraag die waarschijnlijk veel mensen zichzelf stellen. Het kan best handig zijn, maar is het in alle gevallen voordeliger en hoe zit het met de bereikbaarheid?

De kosten

Het aantal toestellen dat het afgelopen jaar in West-Europa is verkocht, is gestegen ten opzichte van een jaar daar voor. De gemiddelde prijs die een wereldburger in het vierde kwartaal van 2017 betaalde was $363,00. Ten opzichte van een jaar eerder is dit bedrag met 10% gestegen. GfK geeft aan dat de reden hiervan kan zijn dat er nieuwe toestellen op de markt zijn gekomen met smallere schermen en smallere randen. Voor de consument is dit een duidelijk en zichtbare innovatie die ze graag over hebben en er ook voor willen betalen. Deze trend voor de consument lijkt zich door te trekken in de zakelijke markt.

Als je ervoor kiest om alleen gebruik te maken van mobiele telefonie dan sluit je automatisch al uit dat je geen ‘vast’ nummer meer kunt gebruiken. Een 06-nummer komt een stuk minder professioneel over dan een vast nummer. Wil je wel gebruik maken van een ‘vast’ nummer? Doe dan vooral je vaste telefonie niet de deur uit. Nog een reden waarom je je vaste telefonie niet de deur uit moet doen is dat een mobiele telefoon gestolen kan worden, je kan deze kwijt raken en de batterij kan op raken waardoor je niet meer bereikbaar bent. Dit heb je weer niet met een vast toestel. Deze zit altijd aan het stroom en de kans dat je dit toestel kwijt raakt is wel erg klein.

Bereikbaarheid

Door de vele manieren van communiceren, denk aan mail, chat, telefonie of beeldbellen, lijkt het wel alsof we steeds minder goed bereikbaar zijn. Door het gebruik van ‘beschikbaarheid’ (Busy Lamp Fields) kunnen we nu ook zien of iemand in gesprek is of dat hij/zij een afspraak heeft.

Door de toenemende vraag om altijd overal bereikbaar te zijn en dus voor klanten de vraag om altijd en overal contact te kunnen hebben met bedrijven, moet je ervoor zorgen dat je een goede bereikbaarheid hebt.

Vaak wordt gedacht dat vaste telefonie niet meer wordt gebruikt. het gebruik van de vaste lijn is nog springlevend. Maar liefst 22% van de Nederlanders telefoneert nog dagelijks via de vaste lijn. Waar consumenten bijna geen gebruik meer maken van een vaste lijn, blijft het telefoongebruik voor de zakelijke markt stabiel. De reden om altijd bereikbaar te zijn geldt voor bedrijven meer dan voor consumenten. Ben je als bedrijf niet bereikbaar voor klanten, dan kan dit veel geld gaan kosten. Misschien zelfs wel erger; ben je niet goed bereikbaar dan gaat de klant toch gewoon naar de concurrent?

Vaste Telefonie

Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden die vaste telefonie u biedt maar wil je niet investeren in duur apparatuur en de onderhoud daarvan? Met Hosted VoIP bespaar je 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten, maak je gebruik van uitgebreide functionaliteiten zoals een callcenter, CRM-koppeling en Vast Mobiel integratie, ben je flexibel en kan je je Hosted VoIP schalen naar het aantal werknemers. 

Wil je meer informatie over Hosted VoIP?

U kunt ons bereiken door te bellen met 072 711 2 711 maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@tritel.nl.

Interessante links

  • 4 Redenen waarom Generatie Z bij jou moet komen werken

4 redenen waarom generatie Z bij jou moet komen werken

Generatie Z heeft de arbeidsmarkt betreden. Deze generatie is opgegroeid met alle technologische ontwikkelen van nu zoals de smartphone en heeft een heel ander waardensysteem dan dat van de oudere collega’s. Daarnaast biedt Generatie Z [...]

  • Waarom een aparte lijn voor telefonie en internet

Waarom een aparte lijn voor telefonie en internet

Ben je op zoek naar een communicatiemiddel voor je organisatie zoals telefonie of internet? Dan heb je waarschijnlijk al heel wat onderzoek gedaan. Maar hoe zit het nu met de lijnen? Waarom zou je kiezen voor aparte [...]

  • De vergeten functies van Hosted VoIP

Dit zijn de vergeten functies van Hosted VoIP

Als je aan Hosted VoIP denkt, denk je waarschijnlijk direct aan telefonie. En dat klopt. Zakelijke telefonie waarbij de telefooncentrale in de cloud staat. Ideaal want je hebt geen grote apparaten op kantoor staan en [...]