Bel ons

 

Over Sijperda Verhuur

Met meer dan 25 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals o.a. aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven.
 
Naast de verhuur kennen wij een aantal Specialismen:
 
Steigerbouw
De vestiging in Leeuwarden is gespecialiseerd in Steigerbouw. Wij beschikken over een gemotiveerd team aan VCA - gecertificeerde steigerbouwers en werken met het allround steigersysteem.
 
Hangbruginstallaties
De vestiging Groningen beschikt over een afdeling Hangbruginstallaties, die met een gecertificeerd team in het gehele noorden en westen actief is met monteren, verplaatsen en demonteren van hangbruggen. Ook beschikt vestiging Groningen over een ruim assortiment trappen & ladders, welke wij ook voor u mogen keuren.
 
Bouw- en Tandheugelliften
Vanuit Sneek verzorgen wij, middels een gecertificeerd team, de op- en afbouw van onze of uw Bouwliften en Tandheugelliften.
 
Klimaatbeheer
Ons specialisme Klimaatbeheer wordt vanuit de vestiging Schagen gerealiseerd. Zij zorgen ervoor dat u als klant in een behaaglijk klimaat kunt blijven werken.
 
Opleidingen
Op de verdieping van onze vestiging in Heerenveen, vindt u het Sijperda Opleidingscentrum. Hier verzorgen wij opleidingen op het gebied van veilig werken zoals: BHV, VCA, Heftruck, Hoogwerker enz.
 
Valbeveiliging

Door de overname van High Safety kunnen we nu ook Valbeveiliging en Dakrandbeveiliging als specialisme aanbieden. High Safety is gevestigd in onze voormalige verhuurlocatie in Heerenveen aan de Stapeling 7.
 
Evenementen
De advisering en verhuur van materieel voor Evenementen wordt vanuit elke vestiging verzorgd.
 
Maar ook de Particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Drachten, Heerenveen, Schagen en Stadskanaal zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.
 
De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Beoordeling:
 - "Een uitstekende telecompartner"

<< Terug naar overzicht
 
“klantbeoordeling_tritel”

scroll