Over Wakker Dier

Stichting Wakker Dier komt op voor de dieren in de vee-industrie en stelt misstanden aan de kaak. Want ieder dier heeft recht op een goed leven.
 
De droom van Wakker Dier is een samenleving waarin dieren uit de veehouderij met respect worden behandeld. Ze geloven dat deze droom werkelijkheid kan worden, als heel Nederland wakker wordt. Zij brengen de publieke discussie op gang middels de pers en reclames waarin ze laten zien hoe er in Nederland met dieren in de vee-industrie wordt omgesprongen.
 
Daarnaast worden consumenten middels voorlichting wakker geschud over hun consumptiegedrag en spreekt Wakker Dier bedrijven en A-merken aan op dierenleed en vraagt hen actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door over te schakelen naar vrije-uitloopeieren of op vlees met een keurmerk.
 
Tot slot streeft Wakker Dier naar betere wetten voor dierenwelzijn en voeren ze juridische procedures. Bijvoorbeeld tegen misleidende reclame of bedrijven die de (welzijns-) regels overtreden.

Beoordeling:
 – “De samenwerking is in het gehele traject van kennismaken tot en met implementatie prima verlopen”
Sterke punten: “Professionele werkwijze, goede communicatie en boven alles wordt er snel en efficiënt geschakeld. Een aanrader!”

<< Terug naar overzicht