Over Verheul Groep

Verheul is al 35 jaar lang de deskundige en vertrouwde partner van vele particuliere en zakelijke klanten voor hun financiële zaken zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, makelaardij en taxaties. Met de meeste heeft Verheul een langdurige relatie opgebouwd die het resultaat is van de professionele, onafhankelijke dienstverlening en de betaalbare zekerheid die zij altijd bieden. Verheul staat dichtbij haar klanten en kunnen hen daardoor een helder inzicht geven in hun huidige en toekomstige financiële positie. Verheul behartigt hun belangen zoals je dat zou doen voor goede vrienden.

Verheul is vergroeid met de markt in Noord-Holland, maar heeft inmiddels ook relaties opgebouwd met klanten ver buiten de regio. Ze zijn sterk in adviezen voor de bouw, transport, instellingen, zakelijke dienstverlening en bedrijven in de energie-, gas- en offshorebranche. 

Verheul helpt ondernemingen bij het inkopen van de beste verzekeringen tegen de scherpste prijs. Ze doen dat – met succes – door hun verzekeringen aan te besteden, ook als dat niet verplicht is. Ze brengen daarvoor een fee in rekening en/of een resultaatbeloning.

Functionaliteiten telefooncentrale

Onze telefooncentrale is uitgerust met de volgende functies:

 Wachtmuziek
 Automatisch doorschakelen naar mobiel
 Menukeuzes 
 Wachtrijen
 Huntgroep en Exchangekoppeling

Altijd bereikbaar

Wij hechten veel waarde aan korte lijnen met al onze klanten. We moeten altijd bereikbaar zijn. Dat uitgangspunt was een belangrijk onderdeel van de modernisering van de Verheul Groep in 2012. Daarmee hebben we bereikt dat alle collega’s inhoudelijk bezig zijn met het adviseren van klanten en met hun dossiers. Onze klanten hechten veel waarde aan adviezen waar zij wat aan hebben. De overige, vooral ondersteunende taken voeren wij op een lenige manier uit.

Dankzij Tritel zijn al onze medewerkers direct bereikbaar voor onze klanten. Zonder tussenkomst van een receptioniste of andere collega’s. We kunnen uit ervaring zeggen dat onze klanten die korte lijnen en directe contacten waarderen. We zien ook dat de betrokkenheid bij onze relaties is toegenomen. Meer dan we vooraf voor mogelijk hadden gehouden.

Beoordeling: 
 – 
” Telefonie moet het gewoon doen! Via Tritel werkt het.”
Sterke punten: ” Korte lijnen & snel response”

<< Terug naar overzicht