Over Smart Business Center

Het Smart Business Center verhuurt op zeer flexibele basis volledig gestoffeerde kantoren plus werkplekken in een open ruimte aan startende ondernemers, zzp’ers of bedrijven met maximaal 12 werknemers. Huurders kunnen gratis gebruik maken van de fraaie business lounge die voorzien is van een coffee corner en een leestafel. Tegen bijbetaling is vergaderruimte beschikbaar.

Opdracht

Belangrijk bij Smart Business Center was een flexibel gebruik van internet en telefoon voor de huurders. Iedere werkplek in het Smart Business Center moest worden voorzien van een toegang tot snel Internet en mogelijkheid tot het beschikken van een telefooncentrale inclusief alle geavanceerde functionaliteiten. Daarnaast wilde Smart Business Center telewerkers de mogelijk geven een 020-nummer aan te vragen en deze te laten doorschakelen naar hun eigen nummer.

Oplossing Tritel

Met het Start & Go pakket van Tritel kunnen klanten van het Smart Business Center per gebruiker, per werkplek en zelfs per dag internet en telefoniediensten afnemen. Huurders hoeven slechts een e-mail of fax naar Tritel te zenden. Met een flexibele en variabele contractduur. Nieuwe huurders kunnen zowel  een bestaand nummer meenemen als een nieuw nummer aanvragen. Mocht een huurder uiteindelijk verhuizen dan neemt hij zijn eigen nummer gewoon mee.  Als het druk is kunnen huurder gesprekken in de wacht zetten en een wachtmuziekje laten afspelen. Daarnaast is het mogelijk om faxen via de email te versturen.

Functionaliteiten telefooncentrale

Wachtmuziekje
Automatisch doorschakelen naar mobiel
Menukeuzes
Wachtrijen
Huntgroep 
Exchange koppeling

Beoordeling:
 – “Professionele data- en telecomspecialist. Eerlijk, helder en altijd bereikbaar.”
Sterke punten: “Verstand van zaken en een eerlijk advies.”

<< Terug naar overzicht