Over Sijperda Verhuur

Met meer dan 25 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals o.a. aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven.

Naast de verhuur kennen wij een aantal Specialismen:
 
Steigerbouw
De vestiging in Leeuwarden is gespecialiseerd in Steigerbouw. Wij beschikken over een gemotiveerd team aan VCA – gecertificeerde steigerbouwers en werken met het allround steigersysteem.

Bouw- en Tandheugelliften
Vanuit Sneek verzorgen wij, middels een gecertificeerd team, de op- en afbouw van onze of uw Bouwliften en Tandheugelliften.

Klimaatbeheer
Ons specialisme Klimaatbeheer wordt vanuit de vestiging Schagen gerealiseerd. Zij zorgen ervoor dat u als klant in een behaaglijk klimaat kunt blijven werken.

Locatieverhuur
Wij bieden de mogelijkheid een toplocatie in Heerenveen te huren voor dag(deel). Wij bieden twee ruimtes aan welke uitermate geschikt zijn voor cursussen, opleidingen en/of vergaderingen.

Valbeveiliging
Door de overname van High Safety kunnen we nu ook Valbeveiliging en Dakrandbeveiliging als specialisme aanbieden. High Safety is gevestigd in onze voormalige verhuurlocatie in Heerenveen aan de Stapeling 7.

Evenementen
De advisering en verhuur van materieel voor Evenementen wordt vanuit elke vestiging verzorgd.

Maar ook de particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Drachten, Heerenveen, Schagen en Stadskanaal zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Beoordeling:
 – “Een uitstekende telecompartner”

<< Terug naar overzicht