Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Tritel heeft u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, toegang tot uw actuele mailbox op uw laptop, telefoon of tablet.

Optimale zakelijke communicatie

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. U en uw collega’s kunnen altijd elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange server server hadden die onder meer al het e-mailverkeer regelde, is het tegenwoordig gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange. Met Hosted Exchange zijn al uw gegevens optimaal beveiligd, doordat deze in streng beveiligde en geografisch verspreide datacentra worden ondergebracht. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw gegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gevolgen van diefstal of het crashen van uw laptop.

Kostenbesparend en bijzonder schaalbaar

Hosted Exchange is bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf. U hoeft geen dure software pakketten of hardware meer aan te schaffen. Wij zorgen dat u de software die u nodig heeft en ook daadwerkelijk gebruikt op uw pc staan. Het enige wat een gebruiker van Hosted Exchange nodig heeft is een apparaat met een internetverbinding.

Alle voordelen van Hosted Exchange op een rij

Thuis online werken alsof u op kantoor zit met toegang tot uw eigen actuele mailbox
Geen hoge investeringskosten. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.
20% tot 30% besparen op uw ICT uitgaven. 
Altijd up-to-date beveiligingssoftware
Centrale opslag van data in onze streng beveiligde datacentra en dagelijkse back-up.
Schaalbaar, gemakkelijk en snelle uitbreiding van werkplekken.

Wilt u meer weten over Hosted Exchange en wat Tritel daarin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag