Hoe ziet flexibel werken eruit?

Online Desktop, Cloud Werken, Bureaublad Online, Hosted Exchange, Het nieuwe werken, Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heeft u er aan en wat houd het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf iedere willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Met een bureaublad online zijn gegevens veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op zeer goed beveiligde servers.

flexibel werken hoe ziet dat er uit

Veilig en efficient

Met Online bureaublad  nemen de servers nemen de rol van uw bestaande, klassieke pc’s en netwerk over. Waar u zich ook bevind over een beveiligde verbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd, alleen voor u toegankelijk deel van de server in een moderne, zeer goed beveiligde servercenter. Met bureaublad online maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat. 

Schaalbaar

Online bureaublad is bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf! U hoeft geen dure software pakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat u alleen de sotfware die u nodig heeft en welke ook daadwerkelijk gebruikt word op uw pc staan . Bureaublad online  zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid . Tritel levert al jaren een zeer continue kwaliteit als het gaat over de betrouwbaarheid van een product en werkt alleen samen met partners die deze kwaliteit net zo belangrijk vind. Wilt u meer weten over Online bureaublad en wat tritel daarin voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag over.

Voordelen van een Online bureaublad

Flexwerken: wereldwijd 24 x 7 x 365 toegang tot uw werkplek
Inloggen via internet/alleen internetverbinding is nodig
Geen IT zorgen meer, het volledige ICT beheer uitbesteed
Streng beveiligd datacenter, redundante infrastructuur en SSL-certificaat
Geen investeringskosten en kostenbesparend
Diensten altijd inkrimpen of uitbreiden naar uw specifieke behoefte
BYOD; Werken op elk soort apparaat en besturingssysteem
Dagelijkse back-up, antivirus en antispam 
Windows en Office licenties voor alle gebruikers
Gemakkelijk samenwerken, agenda’s en data delen
Dagelijkse back-up, antivirus en antispam
Korte implementatietijd, het platform staat al klaar in de Cloud
Kosteloos gebruik maken van de laatste Windows en Office editie

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag