Online Werkplek

Altijd en overal toegang tot je eigen online bureaublad
inclusief je eigen documenten, applicaties en gegevens.

Plan een afspraak >

Wat is een Online Werkplek

cloud computing - werken in de cloud

Flexwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud Computing, Online Werkplek en Het Nieuwe Werken. Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heb je eraan en wat houdt het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat je vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar je eigen online bureaublad met je documenten, applicaties en gegevens op staan.

Met online werken maakt je organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op je bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc, laptop of tablet staat. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding. 

Voordelen van de Online Werkplek

Altijd & overal werken

Of je nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met de online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest. 

20% tot 30% besparen op ICT-kosten

Harde schijven en servers kunnen de deur uit, want voor online werkplekken volstaat slechts een internetverbinding. Daarnaast wordt er flink bespaard op software licenties en ondersteunend IT-personeel en zijn grote investeringen niet nodig.

Totaaloplossing voor iedere werknemer

De online werkplek is een totaaloplossing voor iedere werknemer inclusief licenties voor Windows en Microsoft Office en de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren. Daarnaast is ook de ICT-servicedesk inbegrepen in de dienstverlening en zorgen wij ervoor dat je software altijd up-to-date is.

Schaalbaar en flexibel 

De online werkplek is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van jouw organisatie. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar. Je betaalt altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.

Betrouwbaar en beveiligd

Je bent verzekerd van meer continuïteit door het robuuste en dubbel uitgevoerde platform. Ons datacenter is zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen. 

Al je gegevens veilig in de cloud

Mocht je computer vastlopen of verloren gaan in een brand, dan hoef je je zich geen zorgen te maken over je bestanden. Al je gegevens staan namelijk veilig in de cloud. Daarnaast is ook een tekort aan opslagruimte verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken.

Het Cloud platform dat past bij uw wensen

De online werkplek kan volledig worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften. Je kunt dus gewoon gebruik maken van de software die je gewend bent, ook als je gebruik maakt van specifieke bedrijfssoftware. Voor het inrichten van de online werkplek wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse varianten cloud platforms:

cloud computing - werken in de cloud

Shared Cloud 

Een modern, onderhoudsvrij en kostenefficiënte werkomgeving waarbij de servernetwerkstructuur, capaciteit, opslagruimte en software wordt gedeeld met andere cloud gebruikers.

Hybrid Cloud 

Een combinatie van Shared en Private Cloud, waarbij de voorkant van de oplossing volledig naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften kan worden ingericht.

Private Cloud

De mogelijkheden van Private Cloud zijn vrijwel onbeperkt. Zowel de voorkant als de achtergrond omgeving worden volledig naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoefte ingerichten onderhouden.

Lees meer over de verschillen tussen de Cloud platforms

 

SHARED CLOUD

Direct aan de slag met bedrijfskritische standaarden

• Gedeelde front-end en back-end
• Standaard softwareapplicaties
• Vaste maandtarieven per gebruiker
• Maximaal 20 gebruikers per platform

 

Op het Tritel Shared Cloud platform deelt u de servernetwerkstructuur, capaciteit, opslagruimte en software met andere gebruikers. De functionaliteit is per gebruiker modulair samen te stellen. De achtergrondinvestering wordt gedeeld tegen minimale kosten.

Plan een afspraak
Offerte aanvragen

HYBRID CLOUD

Maatwerk mogelijk op diverse standaarden

• Dedicated front-end en gedeelde back-end
• Beperkt maatwerk op standaard softwareapplicaties
• Vaste en klantspecifieke maandtarieven per gebruiker
• 20 tot 100 gebruikers per platform

Hybride Cloud is een hosted werkplek oplossing voor bedrijven die een afwijkende werkwijze op verschillende bedrijfsniveaus hebben. Tritel neemt de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance inclusief applicaties. Van installatie en configuratie tot beheer.

Plan een afspraak
Offerte aanvragen

PRIVATE CLOUD

Eigen werkomgeving met maximale flexibiliteit

• Dedicated front-end en back-end
• Maatwerk, derde applicaties en company policy
• Klantspecifieke maandtarieven per gebruiker
• 50 gebruikers of meer per platform

De mogelijkheden van Private Cloud zijn vrijwel onbeperkt. Of het nu gaat om maatwerk op deelstandaarden, applicaties van andere leveranciers of company policy. Neem contact met ons op voor een efficiënt en slagvaardig advies.

Plan een afspraak
Offerte aanvragen

Online werken 2.0

Online werken 2.0, oftewel de Online Werkplek Citrix, is een uitgebreidere versie van de standaard Online Werkplek. Naast alle voordelen die online werken met zich meebrengt beschik je door de inzet van Citrix over extra functionaliteiten. Je bent in staat beeldbewerking en grafische software te gebruiken en je hebt de mogelijkheid om video’s af te spelen in de Cloud. Deze snelle en stabiele cloud oplossing resulteert in een optimale gebruikerservaring. 

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. Jij en je collega’s kunnen altijd elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange-server hadden die onder meer al het e-mailverkeer regelde, is het tegenwoordig gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange.

 Lees meer over Hosted Exchange

Interesse in onze diensten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom Cloud Computing van Tritel

Persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

spraakwolkBij Tritel heb je één aanspreekpunt. Je kunt bij je persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

Innovatief & specialist

service iconEen goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschik je over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maak je eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kun je rekenen op de beste support denkbaar. 

Innovatief & specialist

lightbulbAls pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.

Betrouwbare partner

betrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.