Fortune 500-level protection, built for your business

* Beveiligd data van diverse devices — desktops, laptops, tablets en smartphones.
* Stopt virussen, malware en andere bedreigingen voordat ze je bedrijf schade kunnen toebrengen.
* Scant en elimineert malware die een systeem probeert te infiltreren
* Beveilig je bedrijf tegen spamware, spyware, malware en ransomware
* Biedt proactieve bescherming om te voorkomen dat werknemers apps met virussen of privacyrisico’s downloaden
* Beschermt bedrijfsgegevens op mobiele apparaten in geval van verlies of diefstal met ingebouwde antidiefstalfuncties
* Waarschuwt je voor frauduleuze websites om je gegevens te beschermen

Norton Antivirus

Norton Small Business is de ultieme beveiligingssoftware voor kleine bedrijven die geen aangewezen IT-beheerder hebben en behoefte hebben aan een schaalbare endpoint-beveiligingsservice in de cloud die met hun bedrijf kan meegroeien.
Norton Small Business is gebaseerd op dezelfde technologie waarop de bekendste bedrijven ter wereld vertrouwen, en is voor de 37e keer winnaar van de PC Magazine Editors’ Choice Award, wat een record is. Norton Small Business biedt de legendarische eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van Norton en benut de meer dan 175 miljoen actieve Norton-gebruikers om kwaadaardig gedrag te detecteren en jouw bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit (zoals phishing, identiteitsdiefstal of ransomwareaanvallen).
De bescherming van meerdere apparaten helpt om bedrijfs- en werknemersgegevens veilig te houden, of die nu op een pc, Mac, Android- of iOS1 -apparaat staan. Norton Small Business is ontworpen om zichzelf automatisch bij te werken terwijl je systeem inactief is, zodat jij en je team je kunnen richten op de klanten. Norton is betaalbaar zodat jij je kapitaal kunt inzetten voor de groei van je bedrijf, zoals het hoort.
De keuze is eenvoudig. Kies het merk dat je kent en vertrouwt.

Krijg beveiliging voor je bedrijf welke met je meegroeit.
Het is niet nodig om te investeren in een dure beveiligingsoplossing. Met Norton Small Business kan je beveiligng pro rata toevoegen wanneer jij het nodig hebt. Dat betekent dat je niet zult betalen voor bescherming die je niet gebruikt – waardoor je meer geld overhoudt om te investeren in de groei van jouw bedrijf.

Geniet van eenvoudige set up en centraal beheer.  
Meld u aan voor Norton Small Business en we nemen u mee naar de plek waar u naartoe moet om te installeren. Het is een op de cloud gebaseerde service, dus er is geen server of hardware van welke aard dan ook vereist op uw kantoor. Alles wat u hoeft te doen om een apparaat te beschermen, is een e-mail sturen naar de medewerker die dat apparaat gebruikt. De e-mail bevat stapsgewijze instructies voor het toevoegen van de apparaatdetails aan uw beveiligingsplan. Het is net zo gemakkelijk om apparaten en werknemers toe te voegen of te verwijderen zo vaak als nodig is.