WEBINAR: VAST MOBIEL INTEGRATIE
HEB JIJ DE FEESTDAGENMELDING AL DOORGESTUURD?
KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2018
OVERNAME PENIZIAS & DATEL ACCESS
VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN SUPPORTAFDELING
IRRITANT

WEBINAR: VAST MOBIEL INTEGRATIE

Vast Mobiel Integratie (VaMo) biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving.

Op donderdag 13 december 11.00 uur geven wij een webinar met daarin informatie over VaMo. De webinar is gratis bij te wonen. Je meld je eenvoudig aan door op onderstaande knop te drukken.

HEB JIJ JE FEESTDAGENMELDING AL DOORGESTUURD?

De feestdagen komen er weer aan en daarom willen we je eraan herinneren de aangepaste doorschakelmelding aan ons door te geven. Omdat wij veel verzoeken ontvangen, willen we je vragen dit niet op het laatste moment te doen.

Het doorgeven van de boodschap kan op verschillende manieren: 

– Door het formulier in te vullen en deze per e-mail op te sturen naar: support@tritel.nl. (Download eerst het formulier voordat u deze invult, noteer uw bedrijfsnaam en de naam van de contactpersoon in de bestandsnaam en sla het formulier op. Het formulier is ook terug te vinden op onze website: www.tritel.nl/support/voip)
– Via het selfservice portal, door middel van het aanmaken van een ticket
– Telefonisch uw boodschap inspreken door te bellen naar 085 – 489 15 14.

Let op! Vergeet niet uw naam en bedrijfsnaam te vermelden.  Let op! Vermeld de volledige tekst van de gewenste melding en de betreffende feestdag. Geef tevens duidelijk aan op welke telefoonnummers de doorschakelmelding geplaatst moet worden. Indien u niets aangeeft wordt de aangepaste melding alleen op het hoofdnummer geplaatst.

Feestdagen waar u aan kunt denken bij het aanpassen van uw meldingen: 

– Sinterklaas – 5 december 2018 
– Kerstmis – 25 & 26 december 2018
– Nieuwjaarsdag – 1 januari 2019
– Goede Vrijdag – 19 april 2019
– 1e Paasdag – 21 april 2019
– 2e Paasdag – 22 april 2019
– Koningsdag – 27 april 2019
– Bevrijdingsdag – 5 mei 2019
– Hemelvaartsdag – 30 mei 2019
– 1e Pinksterdag – 9 juni 2019
– 2e Pinksterdag – 10 juni 2019
– Zomerreces (bouwvak)

Tip! We raden u aan om één standaard melding te creëren voor alle feestdagen, zodat u niet steeds opnieuw een boodschap hoeft in te spreken. Voorbeeld: In verband met een nationale feestdag zijn wij vandaag gesloten. Wij zijn weer bereikbaar vanaf de eerstvolgende werkdag.

We stellen het op prijs als u al uw meldingen in één keer aan ons doorgeeft, dan stellen wij het voor het gehele jaar in. 

Zodra uw aanvraag is verwerkt, ontvangt u van ons een melding.

Niet zeker over je feestdagenmelding?
Ben je niet helemaal zeker of er een feestdagenmelding is ingesteld voor een bepaald telefoonnummer? We willen je vragen dit op de mail te zetten in plaats van ons te bellen. Stuur een mail naar support@tritel.nl met daarin je contactgegevens, de naam van je organisatie, om welk telefoonnummer het gaat en om welke feestdag(en). Is het casenummer bij je bekend? Vermeld deze dan ook om terugkoppeling te versnellen.

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2018

Jullie hebben massaal laten weten hoe tevreden jullie over ons zijn! Bedankt! We zijn erg blij met alle reacties die wij hebben mogen ontvangen. Tussen de reacties zaten enkele kritische noten.. maar daar zijn wij erg blij! Hierdoor weten we hoe we onze service kunnen verbeteren. Ook benieuwd naar de eindresultaten? Houd je mailbox in de gaten. De winnaar van de iPhone XR of Samsung Galaxy S9 ontvangt binnenkort bericht van ons. 

 

OVERNAME DATEL ACCESS & PENZIAS

Na het samengaan van Tritel en Fieber maken nu ook de telecom en dataproviders Datel Acces en Penzias onderdeel uit van de groep.

Meer over overname Penzias | Meer over overname Datel Access

VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN SUPPORTAFDELING

Vanaf heden is de supportafdeling telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.30 uur.  Dit is een half uur eerder en een half uur later dan je voorheen van ons gewend bent. In het geval van storingen en/of verzoek tot aanpassing kan je contact opnemen met de supportafdeling via 072 7112 711 (optie 2).
 

IRRITANT

 
Nieuwsbrief 2