NU TE BESTELLEN: IPHONE XS, XS MAX of XR 
FD GAZELLEN & DELOITTE TECHNOLOGY FAST 50
EDITIENL: DO’S EN DONT’S VOOR BEDRIJVEN EN HUN TELEFONISCHE WACHTRIJ
MELD JE AAN: EGMOND HALVE MARATHON 2019
IRRITANT

BESTEL NU: DE NIEUWE IPHONE XS, XS MAX of de XR

De iPhone XS, XS Max of XR zijn vanaf nu verkrijgbaar. Als een van de eerste de telefoon in bezit hebben? Bestel nu!

Met de nieuwe iPhone XS heb je het nieuwste paradepaardje van Apple in handen. Het toestel is de opvolger van de vorig jaar verschenen iPhone X en is sneller dan zijn voorganger. Een aantal vernieuwingen zijn de dualsim, A12-chip, verbeterde camera’s met Smart HDR én het toestel is tot 30 minuten waterbestendig op 2 meter diep.

De iPhone XS Max is de grotere versie van de XS. De iPhone XR ziet er qua uiterlijk anders uit dan de XS maar verschilt qua eigenschappen niet veel van de XS. Meer informatie over de eigenschappen en specificaties van de nieuwe toestellen kan je hier lezen.
 

FD GAZELLEN & DELOITTE TECHNOLOGY FAST 50

Tritel heeft zich voor de 9e keer op rij aangemeld voor de FD Gazellen Awards. De afgelopen jaren hebben we iedere keer weer een omzetgroei van minsten 20% weten te behalen. Zal Tritel ook dit jaar weer genomineerd zijn voor de awards? 

Nog meer leuk nieuws: Ons zusterbedrijf Fieber is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50!

FD Gazellen Award
Bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar heeft, komt in aanmerking voor de FD Gazellen Award. Tritel behaalt dit doel al voor de 9e keer op rij! De Awards worden ingedeeld in twaalf categorieën verdeeld over vier regio’s en drie verschillende omzetklassen.

Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2017). Fieber plaatste zich op de prachtige 17e plek!

DO’S EN DONT’S VOOR BEDRIJVEN EN HUN TELEFONISCHE WACHTRIJ

Wat zijn nu precies de do’s en dont’s voor bedrijven en hun telefonische wachtrij? In augustus kwam EditieNL bij ons langs voor advies. Arjen Milhous vertelt:
 

 

MELD JE AAN: EGMOND HALVE MARATHON 2019

Afgelopen januari renden maar liefst 14 toppers de Egmond Halve Marathon. De eerstvolgende editie zal gaan plaatsvinden op zondag 13 januari. Net als vorig jaar kan jij je aanmelden! Je krijgt van ons een startbewijs en je maakt gebruik van nog meer voordelen:

Startnummer
Bevoorrechte startpositie
Een medaille na afloop
Een groepsfoto

Verder zorgen wij voor:

Een hardloopshirt 
Toegang tot hotelkamer vlakbij de start/finish. Hier kan je na afloop douchen je je tas achterlaten. 
Gereserveerde parkeerplaats bij vertrekpunt in Alkmaar (Olympiaweg in Alkmaar).
Een borrel + hapje na afloop van de race.

Op dit moment hebben we nog enkele plekjes vrij voor de halve marathon. Wil jij verzekerd zijn van een startbewijs? Stuur een mail naar marketing@tritel.nl of laat het je accountmanager weten.

Deelname VOL = VOL

IRRITANT


Nieuwsbrief 27