NIEUW: HOSTED WIFI
TRITEL BREIDT UIT
WINACTIE: LAMZAC! WAT IS JOUW FAVORIETE WERKPLEK?
SPEEDSURFER FIEBER NET ZO SNEL ALS GLESVEZEL TRITEL
IRRITANT

NIEUW: HOSTED WIFI

Om optimaal gebruik te kunnen maken van zakelijk internet is een wifi-oplossing onmisbaar. Toegang hebben tot het internet met een apparaat naar keuze. Of dit nu je laptop is, een mobiele telefoon of een tablet, je wilt altijd het beste wifi-signaal hebben voor jou maar ook voor je klanten en collega’s. Dit is mogelijk met Hosted Wifi / Wifi as a Service (WaaS) van Tritel. Maar wat is het precies?

Wat is Hosted Wifi / Wifi as a Service (WaaS)?
Hosted Wifi of WaaS, het zijn verschillende termen voor precies hetzelfde. Letterlijk vertaald betekent Hosted Wifi niets anders dan Wifi dat gehost is in de cloud. Het is een beetje een gekke vertaling want je kan Wifi zelf niet in de cloud hosten omdat het wifi-signaal fysiek aanwezig moet zijn op locatie. Maar het apparaat dat de accespoints aanstuurt, dit heet een controller, kan wel gehost worden in de cloud. Je neemt wifi af als dienst, vandaar de andere benaming; WiFi as a Service. Met de controller in de cloud hoef je alleen nog maar accespoint, de apparaatjes die het wifi-signaal verzenden, te laten plaatsen op verschillende plekken door het pand heen.

Op welke locaties kan je Hosted Wifi gebruiken?
Hosted Wifi is ideaal toe te passen in (middel) grote vertrekken, hotels, scholen, vliegvelden en andere (middel) grote (openbare) gebouwen. Hosted Wifi is gemakkelijk te integreren in de bestaande infrastructuur van het netwerk, beveiliging en authenticatie die reeds aanwezig zijn. Hosted Wifi biedt u als gebruiker een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken en betaalbare WLAN-oplossing met de best mogelijke performance die er nu is.

Voordelen Hosted Wifi
Hosted Wifi heeft een aantal voordelen ten opzichte van een netwerk waarbij de controller op locatie staat:

Geen eenmalige investeringskosten en geen onderhoudskosten

Doordat de controller niet meer op locatie geplaatst hoeft te worden, bespaar je op de eenmalige aanschafkosten van de controller. De prijs van een zo’n controller begint al bij de duizend euro. Daar bovenop komen ook nog de onderhoudskosten. Wij nemen dit voor onze rekening. Op deze manier hoef je zelf niet meer na te denken over aanschaf of onderhoud.
 

Weten waar je aan toe bent: Een vast bedrag per maand
Met Hosted Wifi betaal je een vast bedrag per maand en maak je gebruik van het beste zakelijke wifinetwerk van nu. Daarnaast heb je ook accespoints nodig. Afhankelijk van de grootte van het pand, zal vastgesteld worden hoeveel accespoints geplaatst moeten worden.

Schaalbaar
Het is mogelijk om het netwerk uit te breiden aan de hand van de behoefte van het bedrijf. Verwacht je grote drukte of krijg je er collega’s bij? We kunnen eenvoudig de capaciteit omhoog bijstellen als dit nodig is.

Wilt u meer weten over Hosted Wifi? Onze experts vertellen er graag meer over. Bel ons op 072 711 2 711 (optie 1) of stuur ons een mail naar info@tritel.nl.

 
TRITEL BREIDT UIT

We groeien! Niet alleen in het aantal werknemers maar ook in aantal vierkante meter oppervlakte op de werkvloer! Afgelopen juni is er een muur doorgebroken waardoor we nog meer ruimte erbij hebben gekregen. Een deel van ons zusterbedrijf Fieber (het ander deel is gevestigd in Joure) heeft zich nu ook bij ons in het kantoor gevestigd. We hebben nu nog meer kennis in huis om u te voorzien van de beste service.

 

WINACTIE: LAAT ONS WETEN WAAR JIJ HET LIEFST WERKT EN MAAK KANS OP EEN FATBOY LAMZAC!

Werken waar en wanneer je maar wilt; op kantoor, in de trein, in een café net voordat je naar een afspraak gaat of gewoon thuis. Met Hosted Werkplek van Tritel maakt het niet meer uit waar je bent. Zolang je toegang tot het internet hebt, kan jij je werk doen.

Wij willen graag weten waar jij het liefst werkt. Is dit op een boot, in een hangmat of misschien wel gewoon op kantoor? Laat het ons weten! We verloten een Fatboy Lamzac onder de ingestuurde reacties!
 

Stuur een foto van (jou en) je favoriete werkplek voor 9 augustus op naar marketing@tritel.nl. De winnaar krijgt op 10 augustus bericht.

SPEEDSURFER FIEBER NET ZO SNEL ALS GLASVEZEL TRITEL!

Twan Verseput, werknemer van zusterbedrijf Fieber, is voor de tweede keer wereldkampioen geworden tijdens het WK speedsurfen. Vorige maand was hij in Fuerteventura om zijn vorige record te verbreken. En dat is hem gelukt! Met een topsnelheid van 74,15 km per uur was hij de snelste speedsurfer van 2018.

Wat ook ontzettend snel is, is ons glasvezel! Maakt jouw organisatie nog niet gebruik van glasvezel en wil je weten of het een oplossing voor jullie is? Bel ons dan even; 072 711 2 711 en wie weet surf jij straks net als Twan met snelheden tot wel 1GB per seconde over het internet!

IRRITANT

Nieuwsbrief 26