AVG – GDPR
NIEUW: TRITEL ZAKELIJK MOBIEL FLEX
ALKMAAR CITY RUN 2018
TRITEL BREIDT UIT
IRRITANT

AVG – GDPR

De afgelopen tijd heb je genoeg gehoord of gelezen over de AVG. Toch willen wij je wijzen op de verwerkersovereenkomst, ons privacybeleid, hoe je AVG-proof je identificatie op kunt sturen en de mogelijkheid je te allen tijde uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Privacybeleid
In ons privacybeleid leggen wij uit hoe wij persoonsgegevens gebruiken, met welke partijen de persoonsgegevens worden gedeeld, welke rechten je hebt en welke acties u kunt ondernemen zoals het inzien van gegevens, een correctie doorvoeren of het intrekken van toestemming. Lees hier het privacybeleid.

Aanleveren legitimatiebewijs
Lever je in de toekomst een legitimatiebewijs bij ons of een andere partij aan? We willen je erop wijzen dat je persoonlijke gegevens zoals je pasfoto of BSN-nummer onleesbaar mag maken. Je kan dit doen door gebruik te maken van een sjabloon maar dit is ook mogelijk met de app KopieID.

App: KopieID:
Het onleesbaar maken van deze gegevens kan je eenvoudig doen met de KopieID app van Rijksoverheid. Je maakt een foto van je legitimatiebewijs en vervolgens streep je alles in de app door wat je niet leesbaar wil hebben. De bewerkte afbeelding kan je sturen naar de desbetreffende persoon/organisatie.

Download de KopieID app.

Verwerkersovereenkomst
Afgelopen maand hebben wij een mail gestuurd naar al onze klanten met daarin de vraag de verwerkersovereenkomst te tekenen. We hebben al van heel veel organisaties een ondertekend verwerkersovereenkomst mogen ontvangen. Daar zijn wij erg blij mee. Is dit nog niet door iemand binnen je organisatie gedaan? Dan willen wij je vragen dit alsnog te doen of deze mail door te sturen naar de persoon die dit document mag ondertekenen.


Door op de knop te drukken, opent u het document in een tabblad. Download het document, open deze in Adobe Acrobat Reader en vul het document in. Na het invullen sla je het document op en stuur je deze naar ons door.

Je kunt het ingevulde document sturen naar: avg@tritel.nl


Wij willen je erop wijzen dat een ICT-leverancier die diensten aan klanten levert, waarbij (ook) persoonsgegevens voor klanten worden verwerkt (in de rol van verwerker) en andersom, verplicht is om afspraken te maken voor het verwerken van persoonsgegevens. Een verwerkersovereenkomst is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van leverancier én klant.

Mogelijkheid tot uitschrijven
Je ontvangt de nieuwsbrief omdat je organisatie een of meerdere diensten van Tritel afneemt. Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom de data- en telecommunicatie branche. We sturen je om de twee maanden een nieuwsbrief. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Onderaan deze mail staat een afmeldlink.

Dien je helemaal geen mails meer van ons te ontvangen? Je kan dan een mail sturen naar nietmailen@tritel.nl. Let op: je ontvangt dan ook helemaal geen mails meer over storingen en/of onderhoud.

 

TRITEL ZAKELIJK MOBIEL FLEX

Bellen met het betrouwbare KPN netwerk voor een super scherp tarief? Sinds kort hebben wij een nieuw abonnementsvorm voor mobiele telefonie; Tritel Zakelijk Mobiel FLEX. Je maakt al gebruik van dit abonnement vanaf €9,- per maand. Naast een scherp tarief zijn er nog meer voordelen….

Met dit abonnement kan je je data delen met collega’s, betaal je geen aansluitkosten en daarnaast kun je het abonnement ook nog eens per maand opzeggen. Wel zo FLEX!

Wil je meer weten over dit abonnement? Je accountmanager kan je hier alles over vertellen.

ALKMAAR CITY RUN 2018

Op 9 mei renden bijna 30 toppers mee met de Alkmaar City Run by Night. 10 prachtige kilometers door de prachtige (binnen)stad van Alkmaar. Niet alleen werknemers van Tritel deden mee, maar ook klanten waaronder werknemers van; PH Verheul, New Motion, AnsvarIdéa Verzekeringen, Cameraland en Fieber.

Een prestatie waar de deelnemers trots op mogen zijn. Gefeliciteerd!

13 januari 2019: Egmond Halve Marathon

Wil je alvast verzekerd zijn van een startbewijs voor de Egmond Halve Marathon op zondag 13 januari 2019? Laat het ons weten en stuur een mail naar marketing@tritel.nl.


TRITEL BREIDT UIT

Tritel wordt steeds groter. We groeien niet alleen met het aantal werknemers maar ook met het aantal oppervlakte van het pand. Op dit moment zit Tritel gevestigd op Robijnstraat 76. Het pand naast ons, Robijnstraat 84, heeft meer oppervlakte en dat kunnen wij goed gebruiken! Op dit moment zijn ze druk bezig met het doorbreken van een muur. 

Na de doorbaak komen enkele werknemers van Fieber bij ons in het pand . Door het bundelen van onze krachten kunnen we midden en kleinbedrijven nog beter bedienen op het gebied van telefonie, internet en clouddiensten.

IRRITANT

 

Nieuwsbrief 25