RESULTATEN KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK
TRITEL ADOPTEERT OPVANGZEEHOND CLAUDE
4G BACK-UP VERBINDING
EGMOND HALVE MARATHON
TELECOM TRENDS 2018
IRRITANT…

RESULTATEN KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 

Net als vorig jaar hebben we weer een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitgevoerd. We hebben weer veel reacties mogen ontvangen en daar willen we u voor bedanken! Met behulp van de resultaten willen we onze dienverlening verder verbeteren en gaan wij ervoor zorgen dat deze nog beter aansluiten op uw wensen en behoeften. De resultaten die we hebben mogen ontvangen hebben ons positief doen verrassen.

Om u inzicht te geven in de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek hebben we de belangrijkste bevindingen voor u samengevat in een infographic.

En de winnaar is…

Door deel te nemen aan de enquête maakte u automatisch kans op de nieuwe iPhone 8 of Samsung Galaxy S8. En de gelukkige winnaar is inmiddels bekend…

Paul van Peinemann, gefeliciteerd met jouw gloednieuwe iPhone 8! 

 

TRITEL ADOPTEERT OPVANGZEEHOND CLAUDE

Bij Ecomare op Texel worden jaarlijks zo’n honderd zeehonden opgevangen. Deze dieren spoelen aan en zijn vaak te zwak om zelfstandig in het wild te overleven. Bij Ecomare krijgen de opgevangen zeehonden alle zorg die ze nodig hebben om aan te sterken. Wij dragen graag bij aan dit initiatief en daarom hebben wij Claude geadopteerd.

Claude
Claude is een mannetjes zeehond van nog maar een paar weken oud. Enkele weken gelden, tijdens de storm die in de eerste week van januari plaatsvond, spoelde hij samen met een andere zeehond aan op Texel. Ze waren te zwak om alleen terug te keren naar de zee waardoor Ecomare ze onder hun hoede hebben genomen.
Jaarlijks worden er zo’n honderd zeehonden opgevangen door Ecomare. Zorgen voor deze dieren is een intensieve klus en kost een hoop geld. Door Ecomare te bezoeken of door een zeehond te adopteren draag je bij aan het verbeteren van de gezondheid.

Door Claude te adopteren dragen wij bij aan de zorg en wordt het onderkomen geregeld. Hij krijgt lekkere vette vis te eten en om zijn gezondheid in de gaten te houden wordt hij onderzocht door een dierenarts. Zodra hij aangeeft dat Claude sterk genoeg is om te overleven in het wild, wordt hij uitgezet.

Wilt je u aanwezig zijn bij het uitzetten?
Ben je een dierenliefhebber en lijkt het je leuk hierbij aanwezig te zijn? Onder onze klanten verloten wij een twee plekken. Meld je aan door een mail te sturen naar marketing@tritel.nl. De winnaar mag samen met een collega mee naar de uitzetting op Texel. Wanneer Claude weer naar huis gaat, is nog niet bekend. De winnaar wordt hierover geïnformeerd.

4G BACK-UP VERBINDING

Maakt u gebruik van internet via een IP-lijn zoals glasvezel of een XDSL-lijn? Dan kan in het geval van calamiteiten zoals een defecte lijn, lijnbreuk of defecte router gebeuren dat u tijdelijk geen internet heeft. De kans dat dit gebeurt is niet groot, maar niet onoverkoombaar. Omdat 100% bereikbaarheid niet haalbaar is kunnen wij dit ook niet garanderen. We kunnen natuurlijk wel alles eraan doen om het wegvallen te ondervangen.

Met de professionele 4G Back-up Verbinding gaat uw internet via het 4G-netwerk. Het internet loopt dan via dezelfde manier zoals dat ook met uw mobiele telefonie gewend bent. Met deze back-up blijft u gebruik maken van hetzelfde IP-adres zodat bestaande servers benaderbaar blijven. U en uw collega’s kunnen gewoon gebruik blijven maken van internet zoals men dat gewend is totdat de primaire verbinding weer live komt.

Deze 4G Back-up Verbinding van Tritel is een compleet beheerde oplossing inclusief 4G-router, installatie, configuratie en 4G-simkaarten. De data dat u gebruikt is hierbij inbegrepen.

Wilt u weten of dit een oplossing voor u is? U kunt meer informatie aanvragen bij uw accountmanager.

EGMOND HALVE MARATHON

De Saucony Egmond Halve Marathon is in 44 jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste en meest massale lopen van Nederland. Deze prachtige loop start op de boulevard van Egmond aan zee en gaat via daar via het strand door de duinen weer terug naar Egmond aan Zee. Op 14 januari renden duizenden mensen deze prachtige loop van maar liefst 21,1 kilometer waaronder het Tritel Team.  In het team renden niet alleen werknemers van Tritel mee maar ook klanten! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige prestatie!

TELECOM TRENDS 2018

De markt van telecommunicatie is een markt dat continue in beweging is. Het ‘oude bellen’ wordt langzamerhand uitgefaseerd en het beveiligen van computers krijgt steeds meer prioriteit. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op en steeds meer apparaten en systemen gaan met elkaar samenwerken. Wij verwachten dat de volgende trends het komende jaar zullen voortzetten.  

Uitfasering ISDN
KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van ISDN. Door het afnemende aantal ISDN-gebruikers, het veranderende klantgedrag en het succes van Hosted VoIP heeft KPN besloten de lijnen en centrales op te heffen. Wie nog gebruik maakt van ISDN moet overstappen op het toekomstvaste alternatief Hosted VoIP. Ondanks dat het nog wel even duurt voordat ISDN definitief stopt, is het uitfaseren wel al begonnen. U doet er verstandig aan om nu al te kijken naar een alternatief.

Beveiliging
Dat u uw computer goed moet beveiligen werd ons het afgelopen jaar maar weer goed duidelijk gemaakt. Verschillende bedrijven kregen te maken de ransomware-aanvallen. Door te klikken op een verkeerde link werd de computer gegijzeld. Betaal je niet het gevraagde bedrag? Dan ben je alles wat op je computer stond kwijt. Dit laat maar weer zien hoe voorzichtig je moet zijn met je gegevens. Of dit nu privé of zakelijk is, in 2018 moet het beveiligen hoog in het vaandel komen te staan.

Internet of Things
Met Internet of Things (IoT) communiceren apparaten via het internet met elkaar. Een voorbeeld van IoT is dat uw voorraad wordt gecontroleerd door een machine. De machine merkt dat er niet voldoende voorraad is en bestelt weer bij. Door een bedrijfsproces volledig te automatiseren, komen er geen mensen meer aan te pas. Volgens Ericsson en Gartner zal in 2020 naar verwachting ruim 20 miljard apparaten aangesloten zijn op het internet. In het afgelopen jaar was het aantal apparaten dat aangesloten was op het internet nog niet eens 10 miljard. Dat betekent dat dit aantal in nog geen 3 jaar zal gaan verdubbelen.

Cloud Computing
De afgelopen jaren was werken in de cloud al een hot topic en dat zal in 2018 niet veranderen. Door het toenemende gebruik van clouddiensten zien we dat steeds meer technologieën – denk aan Internet of Things en kunstmatige intelligentie – geïntegreerd worden met de cloud. Cloud zal de komende tijd steeds meer de norm worden voor het leveren van services.

5G-netwerk
Het 4G-netwerk is niet meer weg te denken uit ons huidige denkbeeld. Nu we net aan 4G gewend zijn, staat de opvolger alweer voor de deur. Naar verwachting zal er in 2020 dertig keer meer mobiel internetverkeer zijn vergeleken met 2010. Het 5G-netwerk zal pas in 2020 echt zijn intrede doen maar in 2018 zullen de eerste concrete tests worden uitgevoerd. 

IRRITANT…

 

 

Nieuwsbrief 23