Nieuwsbrief @Tritel 10

TRITEL EN PUUR TELECOM BUNDELEN KRACHTEN
STORING? BLIJF AUTOMATISCH OP DE HOOGTE! 
ALLES OVER UNIFIED COMMUNICATIONS 
IRRITANT
EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE NIEUWE YEALINK TOESTELLEN
ALTIJD AL EENS WILLEN VLIEGEN? DIT IS UW KANS!

 

TRITEL EN PUUR TELECOM BUNDELEN KRACHTEN

PUUR telecom zal zich gaan samenvoegen met Tritel en vanaf 1 februari 2016 verder gaan onder de merknaam Tritel West. De fusie is het antwoord op de toenemende behoefte van de klant op het gebied van hoogwaardig klantcontact en onze ambitie om versneld uit te breiden in de groeiende cloud markt.

De ruim 9 jaar aan ervaring en de uitgebreide technische kennis van cloud diensten en hosted telefonie waar Tritel over beschikt, zorgt ervoor dat PUUR telecom haar bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 februari 2016 kan voorzien van een uitgebreid dienstenaanbod en een superieure service en support. 

Armand Lipperts – Algemeen directeur PUUR telecom & Lionconnect: ‘Deze fusie heeft mij geleerd dat er een enorme slag te slaan viel in efficiency. We kunnen ongeveer 80% van onze activiteiten uitbesteden aan de geoliede machine in Alkmaar. Daarnaast is de fusie een inhaalslag wat betreft ontwikkelingen op de roadmap van PUUR. Denk aan nieuwe receptie- en callcenter software, online werkplekken, een zichtbare klanttevredenheid op de website, webinars, verbeterde facturatie… om er een paar te noemen!’

Over PUUR telecom

PUUR telecom is een vooruitstrevende serviceprovider die vaste telefonie, mobiele abonnementen en dataverbindingen aanbiedt aan de zakelijke markt in Nederland. Het streven van PUUR telecom is om de klant in de totale communicatiebehoefte te voorzien. PUUR telecom wordt per 1 februari 2016 Tritel West en blijft het huismerk van Lionconnect. En zoals een huismerk hoort te zijn, zal Tritel West zich blijven toeleggen op het toegankelijk maken van geavanceerde communicatieoplossingen voor haar zakelijke klanten.

Over Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van ICT, data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Vanuit het hoofdkantoor in Alkmaar maakt Tritel het voor haar klanten mogelijk om in een betrouwbare en stabiele omgeving altijd, overal en op elke manier te communiceren. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een transparante communicatie staan hierbij centraal. De dienstverlening van Tritel wordt door haar bestaande klanten gemiddeld met een 9,0 beoordeeld. Daarnaast is Tritel zes keer op rij door het Financieel Dagblad bekroond met een FD Gazelle Award als één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In totaal bestaat de organisatie uit 40 medewerkers en heeft Tritel naast het hoofdkantoor in Alkmaar ook een vestiging in Den Bosch. 

STORING? BLIJF AUTOMATISCH OP DE HOOGTE! 
Bij Tritel houden onze technische experts het netwerk continu nauwlettend in de gaten om eventuele storingen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat u met een storing te maken krijgt. Zodra een storing bij ons bekend is, proberen wij het probleem uiteraard zo snel mogelijk te verhelpen.

Om u op de hoogte te houden plaatsen wij continu updates over de voortgang op onze storingspagina: www.tritel.nl/storingen Indien u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden over eventuele storingen dan kunt u zich abonneren op de RSS feed door deze toe te voegen aan uw Outlook account. Klik hier voor de handleiding. 

ALLES OVER UNIFIED COMMUNICATIONS 

Unified Communications (UC) staat voor de technische integratie van diverse vormen van communicatie, zoals vaste en mobiele telefonie, e-mail, chat en video. UC maakt het mogelijk om altijd, overal en via elk device met elkaar te communiceren. Dit zorgt voor een eenvoudige en snelle manier van communicatie en dus voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

De voordelen van UC

Een geïntegreerd communicatieplatform heeft directe voordelen voor uw organisatie, het zorgt onder andere voor:

Betere bereikbaarheid: Of u nu op kantoor zit, onderweg bent naar een klant of thuis werkt, met UC bent u overal bereikbaar op één nummer.
Efficiënter (samen)werken: eenvoudig samenwerken wordt mogelijk gemaakt door functionaliteiten als het delen van uw scherm, het delen van bestanden en de integratie met uw Outlook contacten en agenda.
Professionele uitstraling: Met behulp van de aanwezigheidsoptie bent u altijd op de hoogte van de status van uw medewerkers. Als een klant uw organisatie belt en vraagt naar één van uw medewerkers, dan kan de receptioniste direct zien of deze aanwezig is, in een afspraak zit, of niet gestoord wil worden. De klant hoeft dan niet onnodig doorverbonden te worden.
Kostenbesparing: Naast eens besparing op uw telefoniekosten door de integratie van uw vaste en mobiele telefonie, bespaard u ook op bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld reiskosten. Het wekelijkse overleg tussen managers uit verschillende regio’s in Nederland kan met UC simpelweg online georganiseerd worden in plaats van op een fysieke locatie.

De implementatie van UC

De integratie van de communicatiemiddelen komt tot stand door software en een eventuele aanpassing van de infrastructuur. Daarnaast is het van belang om in kaart te brengen hoe de huidige communicatie verloopt. Op welke wijze communiceert uw organisatie met klanten en leveranciers? Wat zijn de grootste knelpunten in de interne en externe communicatie? Welke verbeterpunten zijn haalbaar? Past een nieuwe manier van communiceren in de bestaande bedrijfscultuur?

Nadat u de behoefte van de organisatie in beeld heeft gebracht kunt u zich laten adviseren welke ICT-oplossing het beste op deze behoefte aansluit. Hierbij wordt dan ook gekeken naar uw huidige data- en telefonieoplossing. Beschikt een organisatie bijvoorbeeld al over een hosted voip oplossing, dan is het zeer eenvoudig om vaste en mobiele telefonie, e-mail, chat en video te integreren door middel van I AM Totaalcommunicatie of Skype for Business.

Lees hier meer over de mogelijkheden van Unified Communications

IRRITANT

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET DE NIEUWE YEALINK TOESTELLEN 
Yealink, dé leverancier van hoogwaardige VoIP-telefoons en IP-communicatieoplossingen komt in Q1 met een aantal nieuwe innovatieve producten volledig afgestemd op Unified Communications. Denk aan state-of-the-art video conferencing systemen, conference toestellen, DECT toestellen en meer.

De nieuwe Yealink Unified Communications IP toestellen zijn volledig te integreren met Skype for Business / Lync waardoor efficiënter werken en communiceren mogelijk wordt gemaakt. De toestellen beschikken over uitgebreide functionaliteiten en zijn tevens zeer eenvoudig in het gebruik.

Naast de nieuwe toestellen komt Yealink met een Full HD Video Conferencing systeem. Hiermee heeft u de mogelijkheid om zowel audio als video te gebruiken tijdens uw conference call. Het systeem beschikt over een uitstekende microfoon, 18x optical zoom camera en de mogelijkheid tot video recording en playback.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe Yealink toestellen of video conferencing systemen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

ALTIJD AL EENS WILLEN VLIEGEN? DIT IS UW KANS!

Altijd al eens ons kikkerlandje van bovenaf willen bewonderen? Voor iedere nieuwe klant die u bij ons aanbrengt krijgt u bij Tritel de mogelijkheid om met 2 personen in een trike te vliegen! Bent u tevreden over de dienstverlening van Tritel en zou u ons aanbevelen bij uw relaties? Breng ons dan in contact met uw relatie en wie weet krijgt u de kick van uw leven! Klik hier voor de voorwaarden.

Nieuwsbrief 11