Nieuwsbrief @Tritel 9

TRITEL INTRODUCEERT RUCKUS WIRELESS

WITTE KRUIS KIEST VOOR DE MANAGED INTERNET OPLOSSING VAN TRITEL

IRRITANT

TRITEL VS. DDOS AANVALLEN

RAZENDSNEL INTERNET? 

ALTIJD AL EENS WILLEN VLIEGEN? DIT IS UW KANS!

 

TRITEL INTRODUCEERT RUCKUS WIRELESS
Door de toename van mobile devices als laptops, tablets en smartphones raken de meeste draadloze netwerken overbelast. Tritel biedt dé oplossing met de innovatieve wifi oplossingen van Ruckus Wireless.

Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante wifi verbindingen door middel van de door Ruckus ontwikkelde gepatenteerde draadloze technologie, welke wifi signalen rond obstakels en interferentie stuurt. Deze unieke mogelijkheid breidt het signaalbereik uit en zorgt voor een wifi verbinding die vele malen stabieler en betrouwbaarder is dan de standaard 802.11 wifi. 

Wat Ruckus uniek maakt in zijn soort is de Beamflex technologie. Het systeem scant voortdurend de omgeving af en leert als het ware een ideale weg te kiezen waarbij zoveel mogelijk storingsbronnen kunnen worden vermeden. Zo kan de Beamflex technologie zorgen voor:

Een toename van het bereik
8x betere dekking
Een stabiel draadloos netwerk dat geschikt is voor streaming video en VoIP
Een maximale efficiëntie qua energiegebruik
Het elimineren van storende elementen

WITTE KRUIS KIEST VOOR DE MANAGED INTERNET OPLOSSING VAN TRITEL

Tritel is recentelijk door Witte Kruis verkozen tot ICT partner. Tritel zal alle ambulanceposten binnen de vijf regio’s waarin Witte Kruis actief is, voorzien van een stabiel en betrouwbaar wifi netwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Tevens voorziet Tritel alle ambulanceposten van hoogwaardige IP lijnen ten behoeve van de afwikkeling van het internetverkeer.

Met behulp van het kwalitatief hoogwaardige wifi-netwerk van Ruckus kan Witte Kruis haar medewerkers voorzien van een betrouwbare en veilige wifi-verbinding met voldoende bandbreedte. Door deze nieuwe infrastructuur wordt het gebruik van toepassingen als video conferencing, e-learning e.d. mogelijk gemaakt.

Arjen Milhous, CFO Tritel BV:

 ‘De directie van Tritel is verheugd dat Witte Kruis ons heeft uitgekozen als leverancier van een managed internetdienst. Het is mooi om te zien dat de manier waarop wij ons in de markt presenteren wordt beloond door deze gunning. Dankzij onze landelijke dekking zijn wij in staat om alle ambulanceposten in de vijf verschillende regio’s te voorzien van snelle stabiele internetverbindingen.’

Over Witte Kruis
Witte Kruis “Driven by care” is de grootste zelfstandige ambulanceorganisatie van Nederland. Vanuit 28 ambulanceposten kunnen dag en nacht ruim 90 ambulances en Rapid Responders uitrijden om patiënten te vervoeren. Daarnaast verzorgt Witte Kruis huisartsenvervoer, interne en extra opleidingen (ACM Opleidingen), hulpverlening bij evenementen en innovatieve zorgconcepten, zoals Hartveilig wonen, E-learning en SOS-toegang. De totale organisatie bestaat uit 760 medewerkers en 165 voertuigen.

Over Tritel
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Tritel maakt het voor haar klanten mogelijk om in een betrouwbare en stabiele omgeving altijd, overal en op elke manier te communiceren. Persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een transparante communicatie staan hierbij centraal. Onze tevreden klanten, jarenlange partners en onze professionele medewerkers vormen hiervoor het bewijs.  

IRRITANT

TRITEL VS. DDOS AANVALLEN

In de media zijn er regelmatig berichten over DDOS aanvallen op netwerken en bedrijven. Om u als klant van Tritel te beschermen tegen dergelijke aanvallen, treffen wij bij Tritel een aantal maatregelen om DDOS aanvallen te voorkomen.  

Wat zijn DDOS aanvallen precies?
Een DDOS aanval is niets anders dan een bepaalde verbinding of een bepaald adres te overspoelen met data. Dit veroorzaakt wat wij noemen Latency (traagheid). Het vervolg is dat door de grote hoeveelheid aan verkeer de verbinding trager wordt of in sommige gevallen helemaal niet werkt of onbereikbaar is.

Welke maatregelen treffen wij om dit te voorkomen?
Van ieder pakket data wat er over ons netwerk gaat worden de eerste 180 bytes opgeslagen en zo kunnen we een datastroom analyseren. Zo’n verkeerstroom ziet er normaal gesproken heel vloeiend uit. Is dit niet het geval en zitten hier grote pieken in dan kunnen we daar op inzoomen en dit onderzoeken

Er zijn een aantal policies actief op ons Core netwerk die op voorhand al grote hoeveelheden verkeer tegen houden die verdacht zijn.
Het is mogelijk om aparte policies aan te maken om één specifieke aanval tegen. Deze wordt door ons monitoringsysteem aangemaakt, op basis van een analyse van een datastroom. Omdat het systeem dit zelf doet  kan dit dus heel snel ingezet worden, en weer terug gehaald worden als de aanval over is.
Indien de aanval te groot wordt en dit het reguliere verkeer hindert, wordt het verdachte verkeer omgeleid naar een netwerk wat specifiek ingericht is om aangevallen te worden. De apparatuur die in dit netwerk geplaatst is is er voor bedoeld om het verkeer wat hier doorheen loopt “schoon te maken”. Het schone verkeer wordt weer terug het netwerk in gestuurd en bij de klant afgeleverd.

Klik hier voor uitgebreide informatie 

RAZENDSNEL INTERNET?
Stap nu over op zakelijk glasvezel en profiteer van super voordelige tarieven. Ontvang nu 500 MB / 500 MB glasvezel inclusief Gold SLA 24/7 en beheerde Cisco Router voor maar €519,00 per maand. Daarnaast betaalt u géén aanlegkosten! Dit actietarief is geldig op basis van een contract van 36 maanden. 

Heeft u interesse in een glasvezelverbinding voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via 072 -711 2 711 of info@tritel.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

ALTIJD AL EENS WILLEN VLIEGEN? DIT IS UW KANS!

Altijd al eens ons kikkerlandje van bovenaf willen bewonderen? Voor iedere nieuwe klant die u bij ons aanbrengt krijgt u bij Tritel de mogelijkheid om met 2 personen in een trike te vliegen! Bent u tevreden over de dienstverlening van Tritel en zou u ons aanbevelen bij uw relaties? Breng ons dan in contact met uw relatie en wie weet krijgt u de kick van uw leven! Klik hier voor de voorwaarden.

Nieuwsbrief 10