Welkom bij de vijfde editie van @Tritel


Tritel in de prijzen

Al twee maal mocht Tritel een Gazellen Award in ontvangst nemen, in 2010 en 2011. In 2010 won Tritel zelfs een gouden gazellen met een groei percentage van maar liefst 1420%

De cijfers waar naar gekeken wordt om te bepalen wie de Gouden Gazellen Award 2012 wint, hebben betrekking op de boekjaren 2009, 2010 en 2011. Dat 2009 en 2010 goede jaren waren voor Tritel blijkt wel uit de gewonnen awards vorig jaar en het jaar ervoor, maar ook 2011 was voor Tritel een bijzonder goed jaar. Er vond zowel omzet groei plaats als groei in de organisatie. Zo is het team uitgebreid met 5 medewerkers en is er een tweede vestiging geopend in Den Bosch om ook de in Zuid Nederland gevestigde bedrijven te kunnen bedienen. Dit alles heeft geresulteerd in een derde Gazellen Award voor Tritel. Met een groeipercentage van 95% is Tritel op de 20ste plaats van groei ondernemingen in Noord-Holland terecht gekomen.

Naast de fd Gazellen Awards is er nog een partij die kijkt naar de financiële gezondheid van bedrijven en hiervoor awards uitreikt, de High GrowthAwards. De High GrowthAwards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. De organisatie hiervan is in handen van initiatiefnemer Port4Growth. Bij de High GrowthAwards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De kwalitatieve beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. Dit model geeft aan op welke zes groeithema’s succesvolle groeibedrijven aangeven zaken anders te hebben aangepakt waardoor zij beter en sneller groeiden. Met een hele mooie 49ste plek hoort Tritel nu ook volgens Port4Growth bij de top van groei ondernemingen in Nederland.

De mobiel van Niels Alberda

De Mobiele telefoon van: Niels Alberda
Bedrijf: Telfort Zakelijk
Functie: Sr. Partner Accountmanager

Welke mobiele telefoon gebruik jij?
Een iPhone 4

Waarom heb je voor dit type gekozen?
Het is/was een populair toestel en zeer gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden.

Bellen, sms-en, e-mail en internet? Twitter je ook?
Ik Twitter niet, daarentegen heb ik wel Facebook.

Gebruik je hem ook voor multimedia zoals muziek en podcast?
Jazeker staat er muziek op, fijn voor bij het sporten. Ook foto’s worden ermee gemaakt. Het is een alles in één apparaat.

Sinds wanneer heb je een mobiel?
Sinds mijn 18de, dat is ondertussen al 21 jaar.

Hoeveel mobieltjes heb je al versleten en hoezo?
Pffff… dat zijn er veel geweest. Ik zit sinds 1998 in de mobiele telecom. In die tijd is er veel veranderd in de mobiele telefonie. Ik kan wel zeggen dat ik met mijn zakelijke telefoons bijna ieder model en merk wel geprobeerd heb. Met mijn privé telefoon was ik tot vorig jaar redelijk trouw aan Nokia.

Ben je altijd bereikbaar, ook ’s nachts en op vakantie?
Mijn telefoon staat altijd aan. Af en toe wel op “stil”. Tijdens mijn vakantie ben ik wel selectief in het opnemen van de telefoon.

Wat betekent je mobiel voor je?
Dat is wel een apparaat waar ik niet meer zonder kan. Ik rij er voor terug als ik hem thuis vergeten ben. Ik ga liever naar het café zonder portemonnee dan zonder telefoon.

Gebruik je een standaard ringtoon of iets anders? waarom deze toon?
Ik heb een ringtone gedownload, geen liedje of iets dergelijks maar een iets andere “tring tring” dan die standaard op het toestel staan. Dit omdat ik anders mijn eigen telefoon niet herken.

Stel dat je accu om 12.00 leeg raakt..hoe reageer je?
Ik ga als een dolle opzoek naar een lader en rij er wederom desnoods voor naar huis.

Wist u dat & de Top 10 zakelijke applicaties voor de iPhone

Wist u dat

Tritel groen bezig is, sinds kort staat er een oplaadpunt voor hybrideauto’s op de parkeerplaats 
Tritel in januari 4 extra medewerkers aan het werk heeft en dat daar waarschijnlijk in mei nog eens 5 bij komen 
Tritel dit jaar voor de derde maal een pracht notering heeft in de gazellen top 100 
Tritel met de nieuwe dienst ‘Hosted Werkplek’ een totaal pakket kan bieden en klanten hiermee volledig ontzorgt op het gebied van ict en Telecom.
Tritel een hoofdrol speelt in de eindejaar campagne van Telfort Zakelijk en hiermee op verschillende plekken te zien is
op roadboards, in landelijke dagbladen, tijdschriften en online op banners.///////////////

Top 10 zakelijke applicaties voor de iPhone

Splashtop – Remote Desktop 
Quickoffice
Dropbox– Online opslag
Sugar Sync – Online backup
Dragon Dictation – Spraak converter
Park-line App – Parkeer kosten betalen
CamCard – Business card reader
QR Code Reader HD – QR Reader
Adobe Reader – Pdf Reader
Urenregistratie – Uren registreren

Tritel introduceert nieuwe dienst: Hosted Werkplek

Tritel begint 2013 met een aanvulling op het huidige aanbod van zijn diensten, Hosted Werkplek. Heeft u eerder uw telefooncentrale de deur uit gedaan door Hosted VoIP als alternatief te kiezen, dan kunt u nu de grote computerkasten afschrijven en vervangen door Hosted Werkplek. Flexwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Cloud computing, Hosted Exchange, Het nieuwe werken, allemaal prachtige termen maar wat heeft u er aan en wat houdt het eigenlijk in?
Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan.

Uw gegevens zijn veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op zeer goed beveiligde servers. Deze servers nemen de rol van uw bestaande, klassieke pc’s en netwerk over. Waar u zich ook bevindt, over een beveiligde verbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd, alleen voor u toegankelijk deel van de server in een modern, zeer goed beveiligde server center.
U hoeft geen dure software pakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat u alleen de software die u nodig heeft en welke ook daadwerkelijk gebruikt wordt, op uw pc staan. Dit zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een zeer goede schaalbaarheid.

Heeft u interesse in Hosted Werkplek van Tritel of heeft u vragen over deze dienst, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Klant aan het woord

DIGIT is elektrotechnisch installateur voor de industrie. Het bedrijf is in 1988 opgericht door Dekker senior die de zaak in 2008 verkocht aan zijn zoon. “Toen mijn vader begon was ik 11 jaar. Ik kan me die spannende tijd nog goed herinneren,” verteld Martijn Dekker, de huidige directeur. Door de mentaliteit van het familiebedrijf met 75 medewerkers in vaste dienst, heeft DIGIT een stabiele klantengroep opgebouwd. Gevestigd in Zwaag ligt de focus op Noord-Holland. “Als er in een fabriek een storing is waardoor de productie stil staat, willen we binnen korte tijd helpen. We proberen de reistijd daarom beperkt te houden.”

Kwaliteit betaalt zich terug
Behalve het oplossen van storingen houdt DIGIT zich vooral bezig met het ontwerpen, installeren en programmerenvan industriële productie processen. Van de projectleiders en monteurs wordt dan ook veel verwacht. “Ik heb liever dat mijn medewerkers eerst goed om zich heen kijken en de tijd nemen om een fabriek te leren kennen, dan dat ze tijd proberen te winnen en snel aan de slag gaan. Dat betaalt zich uiteindelijk terug in de kwaliteit,” zo verklaart Dekker het succes van DIGIT.

Mobiele motivatie
Sinds Dekker de zaak in 2008 overnam zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Één daarvan betrof mobiele telefonie. De bestaande abonnementen werden tot die tijd stilzwijgend verlengd. Met het voorstel van Tritel kon DIGIT niet alleen veel geld besparen, maar kregen de medewerkers ook nieuwe toestellen. “Juist voor techneuten is dat belangrijk. Dat motiveert en dat is ook in mijn belang”, meent Dekker.

Flarden
Een andere verandering was het samenvoegen van twee groepen techneuten. Dekker legt uit wat het gevolg was voor telefonie: “Voorheen zaten de programmeurs voor industriële software in een vestiging in Broek op Langedijk. Hen hebben we gevraagd om te verhuizen naar Zwaag, zodat de afdeling kon worden samengevoegd met de andere groep technische medewerkers, waardoor zij efficiënter konden werken. Dat betekende wel dat andere afdelingen naar een ander pand moesten, waaronder de administratie die ook als receptie fungeert. Dat was met de conventionele telefooncentrale niet te doen. Wij wilden daarom over op VoIP. Onze eerste aanbieder bleek geen professionele partij. We zijn toen snel overgegaan naar een tweede partij, maar ook dat liep niet naar wens.” Dekker vervolgt: “We hebben een paar jaar via die andere partij gebeld, maar de kwaliteit was onvoldoende. Je ving vaak alleen flarden van een gesprek op of je hoorde de ander wel maar hij of zij jou niet of de verbinding viel zomaar weg”. De medewerkers van DIGIT namen met tegenzin de telefoon op en pakten steeds vaker de mobiel, met hogere belkosten als gevolg.

Kwaliteitsfactoren
De ervaringen met Tritel op mobiel waren goed en het winnen van de FD Gazellen Award droeg bij aan het vertrouwen in Tritel. “Om zeker te zijn dat het bij deze derde poging goed zou gaan heb ik ook nog twee klanten van Tritel gebeld, o.a. een bedrijf met 13 vestigingen die allemaal met elkaar verbonden waren. Zij waren tevreden, dus ben ik met Tritel verder gegaan.” Tritel adviseerde om het netwerk voor telefonie en data te splitsen, omdat die elkaar kunnen verstoren. Daarnaast werd een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd met een gegarandeerde minimale bandbreedte, waardoor je nooit capaciteit te kort komt. Dit bleken belangrijke factoren voor de kwaliteit van telefonie. Sinds de overgang per 1 augustus 2012 heeft DIGIT geen problemen meer gehad en is de kwaliteit van de lijnen perfect.

Nieuwsbrief 06