Bel ons

Tritel wint de fd Gazellen Award 2012!

Amstelveen 1 december 2012 - Het Financiële Dagblad reikte dit jaar voor de negende keer de FD Gazellen Awards uit. Om hiervoor in aanmerking te komen zijn naast een omzetgroei van twintig procent over de laatste drie opeenvolgende jaren ook financiële gezondheid en betalingsgedrag belangrijke criteria. Tevens hebben de genomineerden de laatste drie jaar met een positief nettoresultaat afgesloten.

Tritel wint wederom  een FD Gazellen Award! Voor de 3e keer op rij doet Tritel mee voor een top notering. In 2010 heeft Tritel de Gouden Gazellen gewonnen en in 2011 kwamen zij op een mooie 33ste plaats.

De cijfers waar naar gekeken wordt om te bepalen wie de Gouden Gazellen Award 2012 wint, hebben betrekking op de boekjaren 2009, 2010 en 2011. Dat 2009 en 2010 goede jaren waren voor Tritel blijkt wel uit de gewonnen awards vorig jaar en het jaar ervoor, maar ook 2011 was voor Tritel een bijzonder goed jaar. Er vond zowel omzet groei plaats als groei in de organisatie. Zo is het team uitgebreid met 5 fte en is er een tweede vestiging geopend in Den Bosch om ook de in Zuid Nederland gevestigde bedrijven te kunnen bedienen. 

Verandering is vooruitgang bij Tritel en dit is ook noodzakelijk in een branche waarin niets stil staat. Glasvezel, cloud diensten, het nieuwe werken… allemaal ontwikkelingen waar Tritel mee te maken heeft. Het beïnvloedt het product aanbod en vergt een open blik met oog voor opkomende trends en anticipatie op vraag vanuit de markt. 

Terwijl de meeste bedrijven het zwaar hebben in deze economisch moeilijke tijd, blijft Tritel groeien en dat is iets waar alle medewerkers iedere dag hard voor werken en waar ze ontzettend trots op zijn!

Tritel mag zich ook in 2011 weer FD Gazelle noemen

Amstelveen, 15 november 2011 – Tritel mag zich voor de 2e keer op rij  ook in 2011 weer FD Gazelle  noemen.  Een prestatie van voormaat in deze economisch lastige periode. Door een groei van bijna 200% is Tritel, aanbieder van data- en telecommunicatie voor het MKB, wederom uitgeroepen tot Gazelle in 2011. Hiermee bewijst deze telecom aanbieder dat zij met  haar innovatieve en voordelige telecom oplossingen bedrijven in Nederland succesvol  bedient. De belangrijkste groei realiseerde Tritel met  haar Hosted VoIP dienst, een voordelige en hoogwaardige oplossing voor bedrijfstelefonie voor MKB bedrijven. Hiermee krijgen bedrijven de beschikking over een centrale op afstand ( Hosted/in de “Cloud”), waarmee deze organisatie goed bereikbaar zijn en veel meer kunnen dan met een oude ISDN centrale en dit tegen lagere kosten.

 

Het Financiële Dagblad stelt voor het 8e  achtereenvolgende jaar de ranglijst op van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoofdcriterium is een omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar. De bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. Het Alkmaarse Tritel heeft de 8e plaats van snelle groeiers behaald  in de regio Noord-Holland behaald in de omzetklasse tot 2 miljoen euro. Voor meer informatie bel Raymond Looze, directeur Tritel 06 47033636.

Tritel winaar FD Gazelle Award

Omzetgroei van 1420% voor Telecom bedrijf

Amstelveen, 18 november 2010 – Dankzij een groei van maar liefst 1420% is Tritel met straatlengte voorsprong winnaar van een Gouden Gazelle, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De jonge aanbieder van data- en telecommunicatie voor het MKB dankt haar groei aan innovatieve en voordelige telecom oplossingen. “Gedurende deze diepe recessie is bewezen dat onze klantbenadering en dienstenportfolio aanslaat. En wat ons betreft gaan we de komende jaren in volle vaart verder”, aldus Raymond Looze, een van de drie trotse oprichters van Tritel. Met het winnen van de prijs heeft Tritel bewezen dat hosted VoIP de toekomst heeft. Looze: “We hebben op dat gebied nog wel wat missiewerk te verrichten, maar eenmaal ontdekt willen klanten niet anders meer”.

Het Financieele Dagblad stelt voor het zevende achtereenvolgende jaar de ranglijst op van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoofdcriterium is een omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar. De bedrijven worden gerangschikt naar provincie en ingedeeld in drie omzetklassen. Het Alkmaarse Tritel is winnaar in de regio Noord-Holland in de omzetklasse tot 2 miljoen euro, maar behaalde ook landelijk de allerhoogste omzetgroei. Prijzen in de overige regio’s worden uitgereikt tussen 2 en 23 november.

Op de foto: Het team van Tritel met de Gouden Gazelle. Vooraan directeur Raymond Looze. Foto door Peter Strelitski.

“klantbeoordeling_tritel”

scroll