Bel ons
Tritel introduceert nieuwe website
27 november 2014 - Het is een bijzonder najaar geweest bij Tritel, waarin vele ontwikkelingen hebben plaats gevonden. Dit heeft mede gezorgd voor een buitengewone groei die niet onopgemerkt is gebleven. Tritel is niet alleen genomineerd voor de High Growth Award, maar is daarnaast voor de vijfde keer op rij winnaar van de FD Gazellen Award! Deze award toont aan dat Tritel ook dit jaar weer tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoort.

Tritel blijft zich continu ontwikkelen in een branche waarin niets stil staat. Dit is terug te zien in zowel het dienstenaanbod als in de werkomgeving. Tritel streeft er naar om altijd met het nieuwste van het nieuwste te werken, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP) en Cloud Computing.

Uiteraard is het van belang dat Tritel dit ook uitstraalt naar haar klanten en daarom is de website in een compleet nieuw jasje gestoken. Met het opfrissen van het logo en een complete metamorfose van de huisstijl slaat Tritel qua communicatie een andere weg in. Als totaalleverancier van data- en telecommunicatie biedt Tritel een steeds breder wordend scala aan diensten aan. Deze diensten worden in de nieuwe huisstijl ondergebracht in vier categorieën: voip, mobiel, internet en cloud. 

Elke categorie wordt benadrukt met een eigen variatie binnen de huisstijl waardoor ze eenvoudig te herkennen zijn en de navigatie binnen de site vele malen overzichtelijker wordt. Daarnaast is de informatie op de website beter gestructureerd en is de site volledig responsive. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de site volledig mee schaalt met de afmeting van een scherm, wat zorgt voor een optimale webervaring en meer gebruikersgemak.
‚Äúklantbeoordeling_tritel‚ÄĚ

scroll