Bel ons
Tritel wint de fd Gazellen Award 2012!
1 december 2012 - Het Financiële Dagblad reikte dit jaar voor de negende keer de FD Gazellen Awards uit. Om hiervoor in aanmerking te komen zijn naast een omzetgroei van twintig procent over de laatste drie opeenvolgende jaren ook financiële gezondheid en betalingsgedrag belangrijke criteria. Tevens hebben de genomineerden de laatste drie jaar met een positief nettoresultaat afgesloten.

Tritel wint wederom  een FD Gazellen Award! Voor de 3e keer op rij doet Tritel mee voor een top notering. In 2010 heeft Tritel de Gouden Gazellen gewonnen en in 2011 kwamen zij op een mooie 33ste plaats.

De cijfers waar naar gekeken wordt om te bepalen wie de Gouden Gazellen Award 2012 wint, hebben betrekking op de boekjaren 2009, 2010 en 2011. Dat 2009 en 2010 goede jaren waren voor Tritel blijkt wel uit de gewonnen awards vorig jaar en het jaar ervoor, maar ook 2011 was voor Tritel een bijzonder goed jaar. Er vond zowel omzet groei plaats als groei in de organisatie. Zo is het team uitgebreid met 5 fte en is er een tweede vestiging geopend in Den Bosch om ook de in Zuid Nederland gevestigde bedrijven te kunnen bedienen. 

Verandering is vooruitgang bij Tritel en dit is ook noodzakelijk in een branche waarin niets stil staat. Glasvezel, cloud diensten, het nieuwe werken… allemaal ontwikkelingen waar Tritel mee te maken heeft. Het beïnvloedt het product aanbod en vergt een open blik met oog voor opkomende trends en anticipatie op vraag vanuit de markt. 

Terwijl de meeste bedrijven het zwaar hebben in deze economisch moeilijke tijd, blijft Tritel groeien en dat is iets waar alle medewerkers iedere dag hard voor werken en waar ze ontzettend trots op zijn!
‚Äúklantbeoordeling_tritel‚ÄĚ

scroll