Bel ons

Tritel levert Glasvezel & Hosted VoIP oplossing aan Flügel Nederland NV

10 november 2011 -  Alkmaar, 11 november 2011 -
Tritel BV, aanbieder van data- en Telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 5-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van een hoogwaardige Glasvezel- en Hosted VoIP oplossing voor Flügel Nederland NV.

Raymond Looze,  directeur van TRITEL:” Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP, IP-VPN (koppelingen van vestigingen), Mobiele Telefonie, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat Flügel ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking”.

“De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is in staat geweest om op een heldere en duidelijke manier uit te leggen wat de voordelen zijn van hun IP oplossingen. We maken gebruik van een supersnelle glasvezelverbinding, welke op een slimme manier ook wordt gebruikt voor VoIP telefonie. Alles wordt centraal geregeld. Je kunt op afstand telefoongesprekken doorschakelen naar een andere vestiging of mobiel nummer”.

“De samenwerking met Tritel geeft mij een gerust gevoel. Het systeem is in beheer bij Tritel, inclusief back up, daar dus hoef ik mij geen zorgen over te maken. Ook qua kosten gaan wij erop vooruit. De vervanging- en onderhoudskosten voor eigen centrales vervallen. Intern bellen is gratis en ook voor de externe telefonie is het tarief veel lager dan voorheen, aldus de directie van Flügel.


Over Tritel BV

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Bij Tritel werken momenteel  24 medewerkers. De driekoppige directie van het bedrijf wordt gevormd door Arjen Milhous, Raymond Looze en Humbert Loth, die hun sporen in de telecom-wereld ruimschoots hebben verdiend. Het bedrijf werd in 2010 beloond met de FD Gouden Gazelle voor snelst groeiende bedrijven van Nederland.

www.Tritel.nl

 

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Tritel, bel Arjen Milhous 072-7112711 / 06 47033638 of mail naar Arjen.Milhous@Tritel.nl

Voor meer informatie over Flügel Nederland NV, bel Marco Wijbers 010-5901120 of mail naar Marco@flugel.com


 

scroll