Bel ons

Vast Mobiele Integratie - Zakelijke Telefonie

Vast Mobiel Integratie biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Een voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat u onder één nummer bereikbaar bent op zowel uw vaste als mobiele toestel.
 
Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale. Hierdoor beschikt u op uw mobiele telefoon over dezelfde functionaliteiten als op uw vaste toestel. Denk bijvoorbeeld aan: Busy Lamp Field, conference call, verkorte kiesnummers, gespreksopname, CRM / ERP integratie en meer. Daarnaast belt u met uw collega’s door Vast Mobiel Integratie zowel vast als mobiel helemaal gratis!

Video | Vast Mobiel Integratie

De voordelen van Vast Mobiel Integratie

Betere bereikbaarheid
Op uw vaste en mobiele telefoon altijd en overal bereikbaar onder één telefoonnummer

Efficienter werken
Vast Mobiel Integratie werkt op elke telefoon, zondat dat u gebruik hoeft te maken van een app. Uw mobiele telefoon beschikt over dezelfde functionaliteiten als een vast toestel. Hierdoor zijn uw medewerkers in staat sneller en flexibeler zaken te doen. 

Lagere telefoniekosten
Met Vast Mobiel Integratie belt u zowel vast als mobiel gratis onderling met uw collega's

Eén contract & één factuur
Uw vaste en mobiele telefonie valt nu onder één abonnement waardoor u nog maar één factuur ontvangt. Het is hierdoor een stuk eenvoudiger om het belgedrag van uw organisatie te analyseren en grip te houden op uw telefoniekosten.

 
vast mobiele integratie van Tritel - Hosted centrale

scroll