Voordelen KPN EEN

KPN EEN: Een totaal oplossing voor uw organisatie

tritel mobielEenvoud in Telecombeheer
Met KPN EEN hebt u het gemak van 1 vaste prijs per medewerker, 1 contract, 1 factuur, 1 helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie. 

tritel mobielAltijd op maat
KPN EEN sluit naadloos aan bij uw bedrijf. U kunt eenvoudig maandelijks het aantal gebruikers, modules, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen. Zo betaalt u alleen voor de diensten die uw medewerkers daadwerkelijk gebruiken. 

tritel mobielGeen investering nodig
De basis van KPN EEN is een telefooncentrale in de cloud. U investeert dus niet in een nieuwe telefooncentrale, maar stapt in 1 keer over op een toekomstvaste oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software. Ideaal als uw telefooncentrale aan vervanging toe is of als u nog geen telefooncentrale heeft.

tritel mobielOnbeperkt bellen voor een vast bedrag
Met KPN EEN belt u vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon, afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel, onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

tritel mobielKlaar voor de toekomst
Het hart van KPN EEN wordt gevormd door een online platform waarop nieuwe releases continu up-to-date worden gehouden. Het technisch beheer doet u dus niet zelf en u heeft altijd automatisch toegang tot de nieuwste functionaliteiten. Samen met de modules die hier in de toekomst nog aan toegevoegd worden heeft u met KPN EEN de mogelijkheid om naadloos door te groeien naar een geïntegreerde totaaloplossing voor al uw communicatie.