Wat is KPN EEN? – Zakelijke Telefonie

Tritel biedt KPN EEN, een geïntegreerde oplossing voor uw totale telecom met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 helpdesk.

KPN EEN is geschikt voor bedrijven vanaf 5 medewerkers. KPN EEN is een alles in één geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software, gericht op bedrijven met 5 tot ongeveer 500 medewerkers. KPN EEN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen.

KPN ÉÉN van TRITEL totaaloplossing voor uw communicatie

Tritel biedt als extra belangrijke pluspunten:

tritel mobielEigen Dedicated Tritel project Manager
tritel mobielRuim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP/SIP
tritel mobielMeer dan 1.500 VoIP projecten uitgerold door onze eigen VoIP professionals
tritel mobielUitgebreide eigen service en support
tritel mobielGaranties door middel van een SLA (Service Level Agreement) 
tritel mobielKorte en snelle communicatielijnen
tritel mobielPersoonlijke aandacht en geen nummer
tritel mobielProfessioneel advies en begeleiding van uw project
tritel mobielTransparant en betrouwbaar
tritel mobielHoge klanttevredenheid
tritel mobielLevertijd van ongeveer 6 weken

U kunt KPN EEN modulair opbouwen

KPN EEN functionaliteiten

tritel mobielMobiel Bellen
Met KPN EEN  kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Mobiele toestellen krijgen daarmee dezelfde mogelijkheden als vaste toestellen die gekoppeld zijn aan uw telefooncentrale. Ook met uw mobiele toestellen belt u onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland.

tritel mobielMobiel Internet
Bij alle mobiele abonnementen onder KPN EEN is 1000 MB mobiel internet per gebruiker inbegrepen. Dit gebeurt op basis van groepstegoed, de MB’s kunnen gedeeld worden met collega’s. Dit groepstegoed is naar wens uit te breiden.

tritel mobielVast Bellen
U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

tritel mobielVast Internet
Om gebruik te maken van KPN EEN hebt u een vaste internetaansluiting van Tritel nodig. 

tritel mobielIP-VPN
Met KPN EEN kunt u kiezen voor een IP-VPN verbinding die het mogelijk maakt meerdere bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot uw bedrijfsnetwerk. 

tritel mobielPinnen
Door de module Zakelijk Pinnen toe te voegen worden betaaltransacties via een gecertificeerde, besloten verbinding getransporteerd naar de pintransactieverwerkers. De module Zakelijk Pinnen zorgt voor een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid dan het ‘open internet’. 

tritel mobielZakelijk Office 365
Met  Zakelijk Office 365 (inclusief internetveiligheid en een domeinnaam) krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Lync, Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Online vergaderen en tegelijkertijd werken aan hetzelfde document behoren tot de standaard mogelijkheden. Met Zakelijk Office 365 investeert u voor deze toepassingen niet meer in een eigen server.

tritel mobielMobile Device Manager
Met de module Mobile Device Manager beheert u op eenvoudige wijze de devices binnen uw bedrijf vanuit 1 centrale portal. Tegelijkertijd krijgen uw medewerkers de vrijheid om gebruik te maken van verschillende devices, zoals smartphones en tablets. 

hosted telefonie van tritel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KPN EEN binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op via 072 – 711 2 711 of mail naar info@tritel.nl