VoIP bellen voor het MKB

Bespaar maarliefst 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijke telefonie. Met VoIP bellen zijn investeringen in een dure telefooncentrale en kosten voor onderhoud, service en beveiliging verleden tijd. U investeert voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe spraakdienst

Wat is VoIP bellen?

voip bellen - tritel

VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het internet. VoIP bellen heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk (LAN) gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en Internet. Bellen kan echter ook op datzelfde netwerk. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht. 

Met VoIP bellen (ook wel ‘Hosted VoIP’ genoemd) van Tritel krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete telefoonomgeving met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.
 

De voordelen van VoIP bellen

KostenbesparendMet VoIP bellen bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. 
Uitgebreide functionaliteiten De uitgebreide functionaliteiten van VoIP bellen zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers.Zeer flexibel en schaalbaarVoIP groeit met uw organisatie mee. Uitbreidingen van IP aansluitingen zijn binnen 5 werkdagen geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig doordat de toestellen niet aan een centrale gebonden zijn.
Vast bedrag per maand  U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.
Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit Uw VoIP centrale wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.Lage investeringskostenTritel biedt uw organistie de voordelen en functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.
 

Functionaliteiten telefooncentrale Tritel

Functionaliteiten

VoIP bellen van Tritel biedt uitgebreide functionaliteiten voor uw organisatie welke geheel naar uw wens kan worden ingericht.  

Uitgebreide call center functionaliteiten
CRM koppelingen en click to dial
Vast mobiele integratie 
Koppeling met Outlook
Unified Communications
Skype for Business integratie
Uitgebreide call center rapportages
Wachtrij systeem

Meer functionaliteiten
 

Wat kost Hosted VoIP?

Om precies te weten wat een VoIP oplossing voor uw organisatie gaat kosten ontvangt u van Tritel altijd een advies op maat. Er zijn namelijk veel factoren waar dit afhankelijk van is. 

Tarieven
Tritel Tarieven Hosted VoIP
Download het uitgebreide overzicht met internationale tarieven
 

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

 

Waarom VoIP bellen via Tritel?

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.