ISDN is gestopt!

 

Stap tijdig over naar Hosted VoIP

ISDN stopt! KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Hosted VoIP is het betere alternatief.

Voordelen Hosted VoIP:

Kostenbesparend
Uitgebreide functionaliteiten
Zeer flexibel en schaalbaar
Vast bedrag per maand
Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
Lage investeringskosten

 

Wie is Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP). Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken. We zijn erg trots dat we in de afgelopen 11 jaar al honderden klanten hebben kunnen helpen. Een kleine selectie van onze klanten:

 

              

ISDN Stopt, waarom Hosted VoIP van Tritel?

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen
Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support
Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen
op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist
Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner
Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan

Nu de uitfasering van ISDN 1/2 is aangekondigd is het verstandig om u alvast te oriënteren op een passend alternatief voor uw telefonie omgeving. ISDN stopt, maar wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van een telefooncentrale in de cloud? Onze VoIP experts voorzien u graag van een kundig en professioneel advies geheel afgestemd op uw situatie.

Ook interessant

Functionaliteiten VoIP centrale
Hosted VoIP
Hosted VoIP is een betrouwbaare methode om via een aparte IP-lijn te bellen. U krijgt voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een nieuwe telefonie omgeving met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale.
Lees meer over Hosted VoIP
VoIP centrale - VoIP toestellen
Functionaliteiten telefooncentrale
Een VoIP centrale biedt uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten voor
uw organisatie.
Bekijk alle functionaliteiten
Download de whitepaper Hosted VoIP
Stappenplan van ISDN naar Hosted VoIP
Weten welke stappen u moet doorlopen bij het overstappen van ISDN naar Hosted VoIP?
Download het stappenplan