Bel ons

KPN stopt in 2019 met ISDN 
Stap tijdig over naar Hosted VoIP


KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoniedienst en moeten op zoek gaan naar een alternatief. Hosted VoIP is het betere alternatief.

Voordelen Hosted VoIP:

Kostenbesparend
Uitgebreide functionaliteiten
Zeer flexibel en schaalbaar
Vast bedrag per maand
Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
Lage investeringskosten

 

 

Wie is Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP). Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken. We zijn erg trots dat we in de afgelopen 10 jaar al honderden klanten hebben kunnen helpen. Een kleine selectie van onze klanten:


 

               
 

 

Webinar: 'ISDN stopt, stap tijdig over naar Hosted VoIP'

Op donderdag 11 januari zal onze technisch consultant een webinar geven over ISDN. In dit webinar zal hij informatie geven over wat ISDN is, waarom het stopt en waarom VoIP het betere alternatief is. U kunt deze webinar gratis bijwonen.

Gratis toestellen
Besluit u na afloop van de webinar over te stappen? U ontvangt de toestellen van ons cadeau! Meld u nu aan.


* Voorwaarden actie: https://www.tritel.nl/voorwaarden-isdn-stopt-gratis-toestellen

 

Waarom Hosted VoIP van Tritel

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 10 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van VoIP. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner Tritel hecht grote waarde aan het principe 'afspraak is afspraak', zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.


Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan

Nu de uitfasering van ISDN 1/2 is aangekondigd is het verstandig om u alvast te oriënteren op een passend alternatief voor uw telefonie omgeving. Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van een telefooncentrale in de cloud? Onze VoIP experts voorzien u graag van een kundig en professioneel advies geheel afgestemd op uw situatie.


 
 


scroll