Zakelijk wifi netwerk | Ruckus Wireless

Ruckus Wireless - Zakelijk wifi netwerkEen stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang, maar door de toename van draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones raken de meeste draadloze netwerken overbelast. Tegenwoordig moet er omgegaan worden met nieuwe wifi problemen zoals interferentie en beperkt bereik. Daarnaast moet de apparatuur een steeds hogere capaciteit kunnen bieden.
 
Tritel maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. Bij Tritel beschikken we over uitgebreide kennis en producten om een goedwerkend zakelijke wifi oplossing te realiseren. 

De voordelen van Ruckus Wireless

Minder interferentieInterferentiebronnen worden beter omzeild en er worden hogere doorvoersnelheden bereikt. 
BeamFlex technologieDe intelligente antennetechniek zorgt voor een maximaal signaal, een hogere doorvoersnelheid en een betere algemene netwerkcapaciteit.
Schaalbaar  Ruckus Wireless biedt de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden aan de hand van de behoeften van uw bedrijf.
Uitgebreide functionaliteiten Ruckus biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten. Daarnaast zijn er voor een netwerk vaak minder accesspoints nodig.

RuckusWireless

Ruckus Wireless

Ruckus Wireless biedt dankzij haar Smart Wi-Fi technologie uitstekende wifi connectiviteit. Dankzij gepatenteerde technologieën als BeamFlex wordt een intelligent wifi signaal gecreëerd dat zich continu automatisch optimaliseert om gebruikers zo goed mogelijk te bedienen. Hiermee worden ongekende snelheden en dekking behaald, worden gebruikers voorzien van een stabiele verbinding en is het mogelijk om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen. De Ruckus technologie is gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor deze ook in de meest uitdagende locaties uitstekende wifi connectiviteit kan bieden.

BeamFlex technologie

Wat Ruckus uniek maakt in zijn soort is de BeamFlex technologie. Het systeem scant voortdurend de omgeving af en leert als het ware een ideale weg te kiezen waarbij zoveel mogelijk storingsbronnen kunnen worden vermeden. Zo kan de BeamFlex technologie zorgen voor:

  Een toename van het bereik
  8x betere dekking
  Een maximale efficiëntie qua energiegebruik
  Het elimineren van storende elementen
  Een stabiel draadloos netwerk dat geschikt is voor streaming video en VoIP

Ruckus Wireless producten
Ruckus Wireless | Producten

Een zakelijk wifi oplossing van Ruckus Wireless bestaat meestal uit twee onderdelen: de AccessPoints en de centrale controller,
de ZoneDirector. De Ruckus ZoneFlex AccessPoints kunnen standalone werken maar de echte kracht van de Ruckus Wireless oplossing komt pas tot uiting als er gebruik wordt gemaakt van
de ZoneDirector.  Lees meer

Ruckus Wireless Top Dog Partner
Authorized Top Dog Partner

Tritel is Authorized Top Dog Partner van Ruckus Wireless. Wat onder meer in houdt dat Tritel alle specialistische kennis in huis heeft om de zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless binnen organisaties te implementeren. Voor klanten is de Top Dog-status dus vooral een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. 
 

 

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom Zakelijk Internet van Tritel

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag