Bel ons

Zakelijk wifi netwerk: Ruckus Wireless

Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang, maar door de toename van draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones raken de meeste draadloze netwerken overbelast. Tegenwoordig moet er omgegaan worden met nieuwe wifi problemen zoals interferentie en beperkt bereik. Daarnaast moet de apparatuur een steeds hogere capaciteit kunnen bieden.
 
Tritel maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. Bij Tritel beschikken we over uitgebreide kennis en producten om een goedwerkend zakelijke wifi oplossing te realiseren. 

Tritel Ruckus Wireless wifi oplossing

Ruckus Wireless

Ruckus Wireless biedt dankzij haar Smart Wi-Fi technologie uitstekende wifi connectiviteit. Dankzij gepatenteerde technologieën als BeamFlex wordt een intelligent wifi signaal gecreëerd dat zich continu automatisch optimaliseert om gebruikers zo goed mogelijk te bedienen. Hiermee worden ongekende snelheden en dekking behaald, worden gebruikers voorzien van een stabiele verbinding en is het mogelijk om vele gelijktijdige gebruikers te bedienen. De Ruckus technologie is gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor deze ook in de meest uitdagende locaties uitstekende wifi connectiviteit kan bieden.

Beamflex technologie

Wat Ruckus uniek maakt in zijn soort is de Beamflex technologie. Het systeem scant voortdurend de omgeving af en leert als het ware een ideale weg te kiezen waarbij zoveel mogelijk storingsbronnen kunnen worden vermeden. Zo kan de Beamflex technologie zorgen voor:

 Een toename van het bereik
 8x betere dekking
 Een stabiel draadloos netwerk dat geschikt is voor streaming video en VoIP
 Een maximale efficiëntie qua energiegebruik
 Het elimineren van storende elementen

Bekijk in onderstaande video hoe de Beamflex technologie van Ruckus Wireless werkt: 

Tritel is Ruckus Big Dog partner

Authorized Top Dog Partner

Tritel is Authorized Top Dog Partner van Ruckus Wireless. Wat onder meer in houdt dat Tritel alle specialistische kennis in huis heeft om de zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless binnen organisaties te implementeren. Voor klanten is de Top Dog-status dus vooral een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. 

Wilt u kennis maken met onze innovatieve MKB wifi oplossingen? Neem dan contact met ons op via 072 – 711 2 711 of info@tritel.nl en vraag naar de mogelijkheden van een zakelijke wifi oplossing binnen uw organisatie. 
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag

scroll