MiFi verbinding

Tijdelijk geen internet of telefonie door plotselinge uitval van internet? Of is er een vertraging in het leverproces van uw IP-lijn? Niet bereikbaar zijn is voor bedrijven erg vervelend. Om altijd bereikbaar te zijn is een goede back-upmogelijkheid onmisbaar. Naast een back-up verbinding kan er ook een MiFi 4G router geplaatst worden.MiFi staat voor ‘Mobile’ en ‘Wi-Fi’. Deze router bevat een simkaart die contact maakt met het netwerk van de provider. Dit is eigenlijk hetzelfde principe als een mobiele telefoon. De router zet een draadloos netwerk op waarmee apparaten verbinding mee kunnen maken. Met de MiFi 4G dienst kan er, mits er 4G-dekking is, altijd een verbinding worden gemaakt.Deze dienst bieden wij niet aan als een opzichzelfstaande dienst en is alleen bedoelt als back-up voor internet en VoIP. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen via info@tritel.nl of bellen op 072 711 2 711.

 


Tijdelijk geen internet of telefonie door plotselinge uitval van internet? Of is er een vertraging in het leverproces van uw IP-lijn? Niet bereikbaar zijn is voor bedrijven erg vervelend. Om altijd bereikbaar te zijn is een goede back-upmogelijkheid onmisbaar. Naast een back-up verbinding kan er ook een MiFi 4G router geplaatst worden.

MiFi staat voor ‘Mobile’ en ‘Wi-Fi’. Deze router bevat een simkaart die contact maakt met het netwerk van de provider. Dit is eigenlijk hetzelfde principe als een mobiele telefoon. De router zet een draadloos netwerk op waarmee apparaten verbinding mee kunnen maken. Met de MiFi 4G dienst kan er, mits er 4G-dekking is, altijd een verbinding worden gemaakt.

Deze dienst bieden wij niet aan als een opzichzelfstaande dienst en is alleen bedoelt als back-up voor internet en VoIP. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen via info@tritel.nl of bellen op 072 711 2 711.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag