Internet toegang zakelijk – Zakelijke Telefonie

Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.
 

Zakelijk ADSL

Met zakelijk ADSL kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die Internet gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. Bedrijven met een bedrijfsnetwerk zijn vaak meer gebaat bij een SDSL-verbinding, waarbij de zend- en ontvangstsnelheid gelijk zijn.
 

Glasvezel zakelijk

Steeds meer regio’s in Nederland hebben toegang tot het glasvezelnetwerk. Tritel heeft ruime ervaring in het aanleveren van zakelijk Internet via glasvezelverbindingen. Informeer naar de mogelijkheden van een glasvezelverbinding voor uw bedrijf.
 

Internet op maat

Dankzij onze onafhankelijke marktpositie kunnen wij kiezen uit meerdere soorten infrastructuur voor zakelijk Internet, zodat u verzekerd bent van de meest optimale oplossing. Wij garanderen een snelle oplevering en een goede service in de periode daarna.
 

Internet en telefonie

Tritel is een totaalleverancier van Telefonie, Internet en dataoplossingen voor het MKB. Een combinatie van zakelijk Internet en Telefonie (bijvoorbeeld Hosted VoIP) van Tritel kan voor uw organisatie flinke kostenbesparingen opleveren. 
 

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag