Zakelijk internet via DSL

Zakelijk Internet van Tritel via een DSL verbinding is geschikt voor alle internet, telefonie en overige IP diensten. Afhankelijk van het type DSL verbinding (ADSL, SDSL, VDSL of BVDSL) en de afstand tot de wijkcentrale kan er een downloadsnelheid tot en met 200 Mbps bereikt worden. Is glasvezel op uw locatie niet beschikbaar? Dan is een VDSL of BVDSL verbinding een uitstekend en betaalbaar alternatief.

Tritel Zakelijk ADSL

Zakelijk ADSL

Met Zakelijk ADSL kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die internet voornamelijk gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. Bij een ADSL verbinding is de bandbreedte niet symmetrisch verdeelt. Dit houdt in dat deze vorm van DSL een hogere downloadsnelheid heeft en een wat lagere uploadsnelheid.

De kwaliteit van het signaal –en daarmee de snelheid van de dataverbinding is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Hoe groter de afstand van de wijkcentrale, hoe sneller de signaalsterkte terug loopt. De maximale afstand tot de wijkcentrale voor een ADSL verbinding is 8 km.

Maximale snelheid:  20 Mbps /   1 Mbps

Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL

VDSL is de snellere opvolger van ADSL. Met de nieuwe technieken voorziet VDSL in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedbandverbinding. Met name op locaties waar glasvezel nog niet leverbaar is VDSL de ideale oplossing.

VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale, alleen het laatste stuk tot aan de eindlocatie blijft koper. Op deze manier kunnen er met vorm van DSL hogere snelheden worden gehaald. Net als bij een ADSL verbinding heeft de afstandtot de wijkcentrale invloed op de snelheid van de VDSL verbinding. De maximale afstand tussen de wijkcentrale en de eindlocatie is voor een VDSL verbinding 1000 tot 1500 meter.

Maximale snelheid:  100 Mbps /   10 Mbps

Tritel Zakelijk SDSL

Zakelijk SDSL

SDSL heeft in tegenstelling tot ADSL een bandbreedte die symmetrisch verdeeld is, dit houdt in dat de downloadsnelheid en uploadsnelheid gelijk zijn. Ondanks dat de downloadsnelheid iets lager ligt ten opzichte van een ADSL verbinding, is deze DSL verbinding door de hogere uploadsnelheid voor veel bedrijven toch een betere oplossing.

Met name wanneer er in uw organisatie veel gecommuniceerd wordt via video conference, of wanneer er veel wordt geupload via een bedrijfsnetwerk is SDSL vaak de betere keuze. Ook voor VoIP (Voice over IP) is SDSL een veel gebruikte netwerkaansluiting.

Maximale snelheid:   2,3 Mbps /   2,3 Mbps

Tritel Zakelijk BVDSL

Zakelijk BVDSL

Deze DSL verbinding maakt gebruik van dezelfde techniek als VDSL. Echter worden er bij een BVDSL twee koperparen van 100 Mpbs / 10 Mbps gebundeld (pair bonding). Hierdoor kan er, afhankelijk van de locatie van uw organisatie, een snelheid tot 200 Mbps / 20 Mbps gehaald worden. Ook bij een BVDSL verbinding geldt een maximale afstand van 1000 – 1500 meter tussen de wijkcentrale en eindlocatie.

Maximale snelheid:  200 Mbps /  20 Mbps

Interesse in Zakelijk DSL van Tritel?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.
 

Waarom Zakelijk DSL van Tritel

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen

Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
 
service iconSuperieure service & support

Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces van uw DSL-verbinding beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar.

lightbulbInnovatief & specialist

Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
 
betrouwbare partnerBetrouwbare partner

Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.