Zakelijk Internet van Tritel

Zakelijke telefonie Hosted VoIPGebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.

Tritel kan internet via glasvezel en verschillende DSL verbindingen aanbieden, wij kijken samen met u wat er mogelijk is op de locatie waar uw organisatie zich huisvest en welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is. Tevens garanderen wij door middel van verschillende Service Level Agreements (SLA) een snelle oplevering en een uitstekende service en support. 

DSL (tot 200 Mbps)

Zakelijk Internet van Tritel via een DSL verbinding is geschikt voor alle internet, telefonie en overige IP diensten. Afhankelijk van het type DSL verbinding (ADSL, SDSL, VDSL of BVDSL) en de afstand tot de wijkcentrale kan er een downloadsnelheid tot en met 200 Mbps bereikt worden. Is glasvezel op uw locatie niet beschikbaar? Dan is een VDSL of BVDSL verbinding een uitstekend en betaalbaar alternatief.  
Lees meer over DSL verbindingen
 

Glasvezel (tot 500 Mbps)

Met Zakelijk Glasvezel van Tritel bent u verzekerd van razendsnelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding. U heeft de beschikking over onbeperkte bandbreedte die u eenvoudig kunt opschalen tot 500 Mbps. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming, van klein tot groot.
Lees meer over Zakelijk Glasvezel

 

Zakelijke telefonie Hosted VoIP

Zakelijk wifi netwerk | Ruckus Wireless

Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang. Tritel maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. De Smart Wi-Fi technologie is gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor deze ook in de meest uitdagende locaties uitstekende wifi connectiviteit kan bieden.

 Lees meer over zakelijk wifi

 

Zakelijke telefonie Hosted VoIP

VPN | Virtual Private Network

Met een Virtual Private Netwerk (VPN) van Tritel koppelt u eenvoudig en veilig alle vestigingen binnen uw organisatie aan elkaar en heeft u de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie via een normale breedband verbinding toegang krijgen tot uw zakelijke netwerk en op een veilige manier gegevens uitwisselen. 

 Lees meer over VPN

 

Aanvullende diensten

Tritel referentie Beurs van Berlage
Backup verbinding
Voorkom dat u hinder ondervindt van een telefonie- en/of internetstoring met een backup verbinding van Tritel.
Lees meer
Tritel referentie VVV Nederland
Netflow monitoring
Krijg volledig inzicht in uw inkomende en uitgaande dataverkeer met Netflow van Solarwinds. 
Lees meer
Tritel referentie Witte Kruis
Herinrichting patchkast
Tritel helpt u graag met het herinrichten van uw patchkast zodat problemen en/of storingen eenvoudig te achterhalen zijn.
Lees meer
 
Tritel referentie Witte Kruis
MiFi verbinding
Ondervang uitval van telefonie en/of internet met een MiFi verbinding als backup.
Lees meer
 

Interesse in onze diensten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Waarom Zakelijk Internet van Tritel

spraakwolkPersoonlijke aandacht en korte communicatielijnen Bij Tritel heeft u één aanspreekpunt. U kunt bij uw persoonlijke accountmanager altijd terecht met vragen en/of problemen. Door de korte communicatielijnen  kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. 
service iconSuperieure service & support Een goede service richting de klant is voor Tritel het uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het implementatie proces beschikt u over een eigen dedicated projectmanager die het project begeleid. Maakt u eenmaal gebruik van één van de Tritel diensten dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. 
lightbulbInnovatief & specialist Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot specialist met ruim 11 jaar aan kennis en ervaring. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 9 beoordelen.
betrouwbare partnerBetrouwbare partner Tritel hecht grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Tritel kiest er hierom voor om alleen samen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Tritel.

Offerte aanvraag
Offerte aanvraag