Bel ons

VoIP Provider nodig? Tritel is de VoIP Trunk specialist!

Is uw eigen telefooncentrale nog niet aan vervangen toe, maar wilt u wel besparen op uw telefoniekosten? Dat kan, met VoIP Trunk van Tritel.

Wat is VoIP Trunk?

Een VoIP Trunk van Tritel zorgt ervoor dat uw eigen telefooncentrale verbinding kan maken met ons netwerk. Het verschil met een ‘gewone’ telefoonlijn is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via het datanetwerk (internetverbinding). Spraak en data gaan dus over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken. Een toepassing die uw bedrijf flinke kostenbesparingen kan opleveren op het gebied van infrastuctuur en gesprekskosten.

Wat zijn de voordelen van VoIP Trunking?

Een groot voordeel van VoIP Trunk is dat kostenbesparingen kunnen oplopen tot de helft van uw huidige gesprekskosten. Tevens betaalt u per gesprekskanaal en niet per bundel gesprekskanalen zoals bij ISDN 2 / 15/ 20 / 30 het geval is. Naast de kostenbesparing is de flexibiliteit een groot voordeel. De capaciteit, of bandbreedte, kan eenvoudig en snel worden verhoogd of verlaag, waarbij het type telefoon (analoog, digitaal of IP) niet van belang is. Daarnaast heeft u aan één verbinding genoeg voor al uw multimediacommunicatie zoals telefonie en data.

VoIP Trunk van Tritel

Het protocol voor VoIP (Voice over IP) en VPN diensten is het Session Initiation Protocol, oftewel SIP. SIP maakt het mogelijk om het spraakverkeer over uw IP-verbindingen laten te lopen en is daarmee in de meeste gevallen een kostenbesparende en flexibele telefonietoepassing. Tritel is met ruim 9 jaar aan kennis en ervaring uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van VoIP Trunk. Daarnaast onderscheid Tritel zich als SIP-provider door:

Persoonlijke aandacht en professioneel advies
Meer dan 1.500 VoIP projecten uitgerold door onze eigen VoIP professionals
Garanties door middel van SLA (Service Level Agreement)
Korte en snelle communicatielijnen
Hoge klanttevredenheid
Superieure service en support
Eigen dedicated Tritel project manager
Transparant en betrouwbaar
Digitale leeromgeving (virtual classroom)
Voor de zesde keer op rij winnaar van de FD Gazelle Award. 

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel

Bent u geïnteresseerd?

Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden van een VoIP Trunk en VoIP voor uw organisatie. Twijfel niet om ons te bellen op 072 - 711 2 711 of te mailen op info@tritel.nl.

scroll