Voordelen VoIP telefooncentrale

diensten van tritelKostenbesparingen.

Met een VoIP telefooncentrale bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

diensten van tritelBetere bereikbaarheid.

De uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers.

diensten van tritelSchaalbaarheid

Hosted VoIP groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld.

diensten van tritelHoge betrouwbaarheid

Het intelligente IP-netwerk van Tritel is betrouwbaar en wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal. 

diensten van tritelFlexibel

De telfoontoestellen zijn niet aan een centrale verbonden en daardoor niet werkplekafhankelijk. Het verhuizen van medewerkers is dus bijzonder eenvoudig.

diensten van tritelLage investering

Tritel biedt uw organisatie de functionaliteiten en voordelen van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.

diensten van tritelVaste maandlasten

U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers (telefoontoestellen).

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel