Hosted IP PBX: Een volwaardige ‘managed’ telefooncentrale voor lagere belkosten

Een PABX of PBX (Private Automatic Branch eXchange) is een telefooncentrale die door een bedrijf privé beheerd wordt. Het lijkt op een huistelefooncentrale, maar er kunnen veel meer toestellen (enkele honderden) worden aangesloten. Bedrijven in het MKB lopen aan tegen de hoge kosten en het onderhoud van een traditionele PBX of PABX. ‘ IP PBX’ is voor deze bedrijven de ideale oplossing.

ontvang de gratis VoIp tips van Tritel

Naast telefoons is het mogelijk om ook faxmachines, modems en andere communicatiemiddelen aan een PBX te verbinden. Een traditionele PBX of PABX bevindt zich fysiek in een bedrijf en verbindt van daaruit interne telefoongesprekken maar ook buitenlijnen. Een IP PBX van Tritel heeft diezelfde mogelijkheden als een traditionele PBX, maar de telefooncentrale bevindt zich op één op onze beveiligde datacenters. Tegen zeer lage kosten heeft u de beschikking over een professionele telefooncentrale. Wilt u weten wat het kost?

Functionaliteiten van IP PBX bij Tritel
IP PBX biedt alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale. U beschikt over professionele functionaliteiten die ervoor zorgen dat uw telefonie systeem met uw organisatie meegroeit. Hieronder een greep uit de functionaliteiten:
 

 CRM koppelingen en click to dial
 Koppeling met Outlook
 Beschikbaarheid via Smartphone
 Het Nieuwe Werken
 Voicemail
 Fax-to-email
 Wachtmuziek
 Busy Lamp Field
 Verkorte kiesnummers
 Gespreksroutering
 Belgroep
 Auto attendant
 Wachtrij systeem
 Mee te zenden nummer bij doorschakelenTritel en Telefonie
Tritel biedt het met name het MKB telefonieoplossingen op basis van de nieuwste VoIP technologieën. Vanuit ons beveiligde datacenter bieden wij een professionele telefooncentrales met de meeste uiteenlopende functionaliteiten. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met de grote telecom providers (KPN, Telfort en Vodafone) in Nederland. Dit levert voor onze klanten grote schaalvoordelen en daarmee kostenbesparingen op. 

Bent u geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een professionele telefonieomgeving tegen aanzienlijk lagere gesprekskosten? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel ons op 072 – 711 2 711 of mail ons op info@tritel.nl.